Wanda Nara je potrvrdila razvod

 GIUSEPPE COTTINI Nurphoto Via Afp
LJUBAVNI BRODOLOM

Raspao se najpoznatiji nogometni brak, ljepotica nakon 9 godina objavila kraj: ‘Strašno mi je teško...‘

Nakon Shakire i Piquea još je jedan slavni par objavio kako raskida nakon devet godina braka
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. rujan 2022. 10:08

Nakon raspada braka Shakire i Piquea, još je jedan slavni par pred razvodom. Već se nekoliko mjeseci piše o problemima u braku Maura Icardija i Wande Nare, a sada je ona i potvrdila kako se rastaju nakon devet godina braka.

"Jako mi je teško i bolno u ovom trenutku, ali s obzirom na moju izloženost i stvari koje nadilaze i medijska nagađanja, bolje je da to svi saznaju od mene. Nemam više što pojašnjavati i neći iznositi nikakve detalje o razvodu. Molim vas za razumijevanje, ne samo zbog mene, nego i zbog naše djece", poručila je Wanda na Instagramu.

image
JUAN SOLIZ Dppi Via Afp

Kriza u njihovoj vezi se počela spominjati još krajem prošle godine kada se pisalo kako je Mauro u Parizu, dok je igrao za PSG, prevario Wandu s atraktivnom glumicom Chinom Suarez. Već tada je sve puklo, ali uspjeli su nekako stabilizirati brak, no izgleda da ipak nije išlo.

Ovog ljeta je ponovno par bio u centru pažnje kada je na Ibizi nepoznati muškarac ljubio Wandine grudi. Wanda je sada definitivno potvrdila da je riječ o razvodu i tako stala na kraj brojnim nagađanjima.

Linker
20. svibanj 2024 13:01