Nogometašice Abelhas Rainhasa su napadnute nakon utakmice

 SCREENSHOT/TWITTER
HOROR SCENE U BRAZILU

Razbojnici opljačkali autobus s nogometašicama, jednu i seksualno zlostavljali: ‘Moglo je biti more krvi‘

Nogometašice Abelhas Rainhasa su se vraćale s utakmice kada im je autobus napala skupina razbojnika
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. prosinac 2021. 21:12

Strašne scene dolaze iz Brazila. Brazilske nogometašice koje nastupaju za Abelhas Rainhas u srijedu su proživjele scene iz filma strave. Nakon prvenstvene utakmice s Fluminenseom opljačkan je njihov autobus, a jedna od igračica je i seksualno zlostavljana u saveznoj državi Piaui.

Brazilski mediji pišu kako je tamošnji nogometni savez izvijestio da je obaviještena policija koja je uspjela pronaći neke od ukradenih predmeta, ali ne i razbojnike koji su uspjeli pobjeći.

"Osjećale smo se kao da smo u horor filmu. Nismo mogle ni spavati od razmišljanja o svemu onome što se dogodilo, ali moglo je biti i puno gore. Da je slučajno krenulo drugim smjerom, bilo bi tu more krvi. Stvarno zastrašujuće", rekla je predsjednika kluba Quiteria Alves koja je uspjela vratiti svoju torbicu jer su ju razbojnici u bijegu ispustili:

"Bila je to užasna situacija. Bile smo očajne. Nažalost, to se dogodilo. Nemamo vremena svi zajedno izaći jer nas ljudi iz Saveza prisiljavaju da brzo napustimo svlačionicu pa obično idemo jedna po jedna. Da smo izašle zajedno, bilo bi nas puno teže napasti", zaključila je predsjednika.

Trenerica Begao Silva je policiji prijavila i seksualno zlostavljanje jedne od nogometašica koja je već ušla u autobus. Nakon nje, u autobus su ušli napadači s isukanim noževima i istjerali vozača van. Na kraju ju je spasila vojna policija koja je napadače rastjerala pucnjevima u zrak, ali ih nije uspjela poloviti.

Linker
25. travanj 2024 14:50