Franco Romano/alamy/alamy/profimedia
ŠOK U ITALIJI

Razbojnici presreli kombi zvijezde Napolija i opljačkali ga, njemu i supruzi prijetili pištoljem

David Neres je od dolaska u Napoli u dvije utakmice upisao dvije asistencije
Piše: HinaObjavljeno: 01. rujan 2024. 08:33

David Neres je prije manje od dva tjedna prešao iz Benfice u Napoli za 28 milijuna eur. Brazilac je već nakon dvije minute upisao asistenciju protiv Bologne u Serie A, a sinoć je u 96. minuti asistirao za pobjedu Napolija 2:1 kod Parme koja je stigla nakon velikog preokreta u zadnjim sekundama.

Napoli je gubio do 92. minute, a na kraju slavio s 2:1. Neres je u igru ušao u 69. minuti i kasnije upisao ključnu asistenciju. Ipak, start iz snova u novom klub zamijenio je šok i strah nakon onoga što je doživio nakon utakmice.

Neres je bio u kombiju koji je suprugu i njega prevozio do hotela. Nekoliko razbojnika je zaskočilo njihov kombi i razbilo staklo, a potom su u Neresa uperili pištolj i oteli mu sat koji je nosio. Razbojnici su u istom trenu nestali na motorima, a Neres je pljačku prijavio policiji koja ga je otpratila do hotela gdje su ga već čekali navijači koji su htjeli autogram, no on nije imao snage za druženje nakon svega.

Krilni napadač ima i osam nastupa za Brazil s kojim je 2019. osvojio Copa Americu. Za Benficu je u 83 nastupa upisao 17 golova i 26 asistencija, a sada je u Napoliju sjajno krenuo s posluživanjem igrača i u dvije utakmice upisao dvije asistencije.

Linker
05. rujan 2024 10:44