DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
INSTAGRAM-PREPISKA

Razmontirao Hajduk, dostavio mu porciju fritula pa se gospodski ispričao: ‘Krivo su protumačili...‘

Kristijan Lovrić dao je dva pogotka Hajduku u četvrtfinalu Kupa pa je malo "pecnuo" navijače.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. ožujak 2021. 09:05

Bila je to još jedna od partija u kojoj je briljirao Kristijan Lovrić. Ova je 25-godišnja "haubica iz Ogulina", kako ga zovu, opet sama pobijedila Hajduk. S dva je pogotka u slavlju od 3:0 Lovrić poslao Goricu po prvi puta u klupskoj povijesti među četiri najbolje momčadi u Kupu.

Poznato je koliko navijači Hajduka cijene Lovrića. Jednom su ga prilikom na Poljudu, još za vrijeme "starog normalnog", na ogradi nakon pobjede Gorice javno pozvali da dođe u Hajduk. Bilo je čak i ideja da će navijači skupiti novac za njegov dolazak.. No, nakon jučerašnje objave njegove zaručnice Monike Conjar na Instagramu, moglo bi se nešto i promijeniti...

image
INSTAGRAM SCREENSHOT

Bivša nogometašica Splita objavila je montažu Lovrića kao dostavljača fritula hajdukovcima i zapitala se: Tko je ovo napravio? To je kasnije na svom storyju podijelio i sam napadač Gorice.

Ujutro je stigla Lovrićeva isprika navijačima s njegovog profila:

- Molim sve koji su krivo protumačili moj story da razumiju da nisam ni u jednom segmentu uvrijedio Hajduk, već je samo bilo upućeno pitanje tko to radi. Isprike svima koji su to krivo protumačili - napisao je.

image
INSTAGRAM SCREENSHOT

Linker
30. ožujak 2024 13:19