OLIVIER CHASSIGNOLE Afp
UPITNA ODLUKA

Razočarani Tudor odbio odgovoriti na neugodno pitanje o dvije otpisane zvijezde: ‘Ne sviđa mi se to‘

Porazom od Lillea dva kola prije kraja prvenstva Marseille si je ugrozio izravan plasman u Ligu prvaka
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 21. svibanj 2023. 08:07

Jučer je bio težak dan za Igora Tudora i njegov Marseille. Porazom od Lillea rezultatom 2:1 dva kola prije kraja prvenstva Marseille si je uvelike ugrozio borbu za drugo mjesto, koja daje izravan plasman u Ligu prvaka.

- Tužni smo jer smo željeli pobijediti. Obje ekipe imale su svoje prilike. Oni su zabili jedan gol više i pobijedili. Razočarani smo, utakmica je bila zanimljiva, oni su se dobro pripremili, a mi smo promašili nekoliko prilika. Na kraju moramo prihvatiti situaciju – rekao je razočarani Tudor nakon utakmice.

Glavni predmet diskusije nakon utakmice bio je izostanak dva ponajbolja igrača francuske momčadi Nuna Tavaresa i Dimitryja Payeta. Tudor je već neko vrijeme u lošijim odnosima s Tavaresom, a kao glavni razlog navodi se njegovo ponašanje i zalaganje na treninzima.

Situacija nije idealna ni s Payetom, kojem prijeti kazna zbog šamaranja pomoćnog trenera Lensa Yannicka Cahuzaca. Postoji mogućnost da nijedan od njih više ne zaigra za klub, prema francuskim medijima.

- Svi su jednaki. Ne sviđa mi se vaše prvo pitanje o takvoj temi prije važne utakmice kao što je ova, no znam da ste znatiželjni. Nema problema, sve je kako treba biti. Tu su svi igrači spremni pomoći momčadi, bilo da su prvotimci ili zamjene. Drugi su ostali u Marseilleu. To će biti moj komentar na ovu temu.

Marseille za drugim mjestom zaostaje dva boda i ima jednu odigranu utakmicu više od Lensa, koji je na 75 bodova. Na pitanje je li drugo mjesto izgubljeno Tudor je odgovorio:

- Ne, borit ćemo se dok postoji prilika. Neovisno o tome, bila je ovo dobra sezona.

Linker
23. travanj 2024 13:09