BORJAB.HOJAS Nurphoto Via Afp
KRAJ LJUBAVI

Razveo se jedan od poznatijih slavnih parova, legendarni bivši kapetan Reala ostao bez žene i djece

Zasad se ne zna kako će se podijeliti zajednička imovina koja je procijenjena na 350 milijuna eura
Piše: SNObjavljeno: 17. travanj 2021. 17:20

Brak legendarnog španjolskog vratara Ikera Casillasa (39) i atraktivne novinarke Sare Carbonero (37) i službeno je završen nakon pet godina.

Casillas i Carbonero bili su svjetski hit 2010. godine kada je bivši kapetan Reala poljubio novinarku ispred televizijskih kamera. Nakon finala u kojem je španjolska reprezentacija osvojila naslov svjetkog prvaka Casillas je poljubio Carbonero usred intervjua, ali od svega je ostala samo uspomena. Realnost je takva da je brak slavnog para i službeno gotov iako su zajednički prošli brojne nedaće poput njegovog srčanog udara i njezine operacije tumora na jajnicima. U vezi su bili više od deset godina, u braku pet.

Španjolski mediji danas se više bave brakorazvodnim sporazumom. Zasad se ne zna kako će se podijeliti zajednička imovina koja je procijenjena na 350 milijuna eura, a tamošnji mediji navode kako je skrbništvo nad njihovo dvoje djece pripalo novinarki.

image
MIGUEL RIOPA Afp

Dakle, sedmogodišnji Martin i četverogodišnji Lucas živjet će s majkom u domu koji je Casillas napustio, a on sada živi u stanu koji je kupio prošlog ljeta u Madridu.

Casillas je bivši dugogodišnji vratar Reala koji je okončao igračku karijeru u Portu 2020. godine. U dresu španjolske reprezentacije skupio je čak 167 nastupa. Legendarni je vratar trenutno zamjenik direktora klupske fondacije u Real Madridu.

Linker
18. travanj 2024 16:51