PAU BARRENA Afp
PIŠU ŠPANJOLCI

Real na ljeto dovodi Mbappea, a onda Liverpool i Klopp kreću u akciju dovođenja ‘Ronaldovog nasljednika‘

Klopp je bacio oko na Realovog napadača koji nije previše zadovoljan minutažom u ‘kraljevskom klubu‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. veljača 2021. 08:34

Nakon što su upisali poraz od Manchester Cityja na svojem Anfieldu, za nogometaše Liverpoola naslov prvaka sada izgleda kao nemoguća misija. Iako momčad Jürgena Kloppa najviše problema ima u posljednjoj liniji, ova je utakmica pokazala da Redsi trebaju osvježena na gotovo svim pozicijama.

Da obrana nije jedini problem potvrđuje i činjenica da je četvorka Mane, Jota, Firmino i Origi postigla 27 pogodaka u svim natjecanjima dok je Mohamed Salah sam utrpao njih 22 u 32 nastupa.

Ako je za vjerovati medijima u Španjolskoj, Klopp je sada bacio oko na Realovog Brazilca Viniciusa koji nije previše zadovoljan svojom minutažom u 'kraljevskom klubu'.

Spomenuti je Brazilac na Bernabeu stigao u ljeto 2018. godine za 46 milijuna eura, ali iako su tamo od njega imali velika očekivanja, dojma smo da 'nasljednik Cristiana Ronalda' kako su mu znali tepati u Madridu, ipak nije opravdao uloženi novac.

image
PAU BARRENA Afp

Obzirom da se u Realu ozbiljno pripremaju za dovođenje Kyilana Mbappea, to drugim riječima znači kako bi se mogli i riješiti pokojeg igrača u aktualnom kadru, a upravo bi u toj situaciji Vinicius mogao potražiti novu sredinu, točnije Liverpool se nameće kao najrealnija opcija. Kako god ostaje za vidjeti kako će se ova situacija razvijati u nadolazećim mjesecima.

Linker
04. svibanj 2024 10:06