JAVIER SORIANO Afp
PRIČA SE ZAKOTRLJALA

Real tiho radi na jednom od najvećih poslova, čovjek kojeg želi ‘pola Europe‘ je jedina ‘kockica‘ koja nedostaje

Ove sezone je u 33 nastupa prikupio 10 pogodaka i šest asistencija
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 13. ožujak 2023. 19:18

Jude Bellingham visoko je na popisu želja Real Madrida za sljedeću sezonu. Na Pirenejima se u posljednje vrijeme dosta priča o mogućem odlasku Luke Modrića na kraju sezone, a engleskog veznjaka mnogi vide kao idealnu zamjenu za hrvatskog maestra.

Real, naravno, nije jedini klub koji želi dovesti Bellinghama. Ozbiljnog konkurenta ima u Liverpoolu, stoga su ljudi s Bernabeua krenuli u akciju.

Kako su izvijestili španjolski mediji, Realovo je izaslanstvo već stupilo u kontakt s njegovom obitelji, te je prije nekoliko dana u Dortmundu održan i prvi sastanak na kojem se razgovaralo o transferu 19-godišnjeg engleskog reprezentativca.

image
INA FASSBENDER Afp

Ako su Aurelien Tchouaméni i Eduardo Camavinga ‘programirane‘ zamjene za Realove legende Casemira i Tonija Kroosa, trokut budućnosti Realovog veznog reda u idealnom scenariju trebao bi kompletirati Bellingham.

Kako je njegov sadašnji klub Borussia Dortmund već stekao puno iskustva u velikim transferima, očekuje se da će za jednog od najboljih mladih igrača svijeta tražiti oko 140 milijuna eura. Vjerojatno bi, pišu Španjolci, 100 milijuna bilo u gotovini, a ostatak kroz bonuse i dodatke.

Ove sezone Bellingham je u 33 nastupa prikupio 10 pogodaka i šest asistencija, a odluku o budućem poslodavcu još nije donio...

Linker
27. srpanj 2024 05:37