ZAPELI PREGOVORI

Real zbog Levyja prijeti povlačenjem iz pregovora za Modrićev transfer

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. kolovoz 2012. 11:14

Prema informacijama kojima barata londonski tabloid The Sun, Real Madrid prijeti povlačenjem iz pregovora za transfer hrvatskog nogometaša Tottenhama Luke Modrića.

Iako su u "kraljevskom klubu" mislili da su se već dogovorili oko uvjeta Modrićevog transfera i odštete u visini od 46 milijuna eura po sistemu 38 milijuna odmah, a ostatak na rate kroz pet godina, očito su se prevarili jer je predsjednik Tottenhama Daniel Levy rezonirao drugačije.

Navodno "spursi" postavljaju uvjete oko načina isplate i traže da im većina odštete bude isplaćena odmah, a ostatak u periodu ne duljem od 12 mjeseci.

"Predsjednik i dalje drži odštetu na visini od 40 milijuna funti (50.9 milijuna eura), ali mnogi misle da će prihvatiti i malo manje ukoliko skoro cijela odšteta bude isplaćena unaprijed. Želi većinu novca u jednom komadu i nije spreman čekati", rekao je za The Sun anonimni izvor blizak klubu s White Hart Lanea.

Kako bilo, saga se nastavlja, a dojam je da će se otegnuti do posljednjih trenutaka prijelaznog roka...

Villas-Boas: Uskoro ćemo odlučiti što je najbolje za Modrića

Nakon predsezonske pripremne utakmice protiv New York Red Bulla, menadžer Tottenhama Andre Villas-Boas komentirao je novosti vezane uz budućnost hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića...

- Luka sada prolazi kroz dvostruke samostalne treninge i kada se vratimo u London dat ćemo igračima vremena za odmor i tada ćemo odlučiti što je najbolje da Luka učini – rekao je Villas-Boas za Sky Sport.

- On je Tottenhamov igrač i mora biti u dobrom mentalnom stanju da bi se vratio treninzima jer su njegovi kolege korak iznad i morat će poraditi na programu na svojoj fizičkoj spremi – dodao je portugalski menadžer.

Podsjećamo, u utorak navečer Tottenham je u Harrisonu u New Jerseyju pobijedio New York Red Bullse 2-1 i osvojio Barclays New York Cup. Bila je to Tottenhamova posljednja utakmica u sklopu predsezonske turneje po Sjedinjenim Američkim Državama na koju je Modrić odbio otputovati, za što je novčano kažnjen.

U međuvremenu je Modrić samostalno nastavio trenirati na trening-igralištu Tottenhama, a na svakodnevnoj bazi pristižu oprečne vijesti vezane uz njegov potencijalni transfer u Real. Londonski klub ustraje na odšteti od 40 milijuna funti (50.7 milijuna eura), što je iznos koji u Realu odbijaju platiti...

Linker
04. svibanj 2024 08:41