VIDEO

Realovac provocirao na Barcinoj tribini, od većih batina ga spasio suparnički navijač

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. travanj 2012. 01:15

Za vrijeme nedjeljne utakmice "el clasica" navijač Real Madrida našao se na tribini gdje su bili smješteni pristalice Barcelone koji su ga, nakon identifikacije, pokušale premlatiti.

Tko bi normalan u dresu Reala ušetao na tribinu Nou Campa predviđenu za istinske ljubitelje katalonskog kluba (Cules) i pokušao navijati za svoje? Jedan je mlađahni navijač očito bio željan avanture kada se našao na tribini Barceloninih navijača u dresu Reala.

Nakon što ga je pristalica Barcelone udario u glavu, žestoko je uzvratio klasičnim nokautom, nakon čega mu je jedan drugi, stariji i prisebniji katalonski navijač, priskočio u pomoć i pomogao da se više-manje neozlijeđen izvuče s tribine.

Međutim, pri samom vrhu iste ga je još jedan navijač Barcelone udario s leđa, a na videosnimci se također vide bolničari koji su očito trebali pomoći mladom navijaču Reala.

Sličnu smo situaciju mogli vidjeti i prošle godine kada je također navijač Real Madrida na Nou Campu, prilikom koreografije na početku utakmice, stajao usamljen između tisuću navijača katalonskog kluba u bijelom Realovom dresu i visoko uzdignutim šalom. Da stvar bude gora, pritom je izvikivao "Madrid, Madrid". Njega, na njegovu sreću, nitko nije krenuo tući.

Linker
23. rujan 2024 11:15