Aa/abaca/abaca Press/profimedia
NA RADARU TURSKE

Rebiću stiže ugledno lice? Bivši trener Uniteda već je dobio ponudu: ‘Prvo treba nešto razjasniti...‘

Otkad je napustio Old Trafford 2021., nije boravio ni u jednom drugom klubu
Piše: Emanuel KnjazObjavljeno: 23. prosinac 2023. 19:26

Izgleda kako će nekadašnji trener Madchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer i dalje biti neko vrijeme bez posla. Otkad je legendarni Norvežanin u studenome 2021. dobio otkaz u Manchesteru, njegova trenerska karijera ostala je "na čekanju".

Ovih dana pričalo se da će Ole preuzeti Beşiktaş - klub našeg bivšeg reprezentativca Ante Rebića - te napokon sjesti na trenersku klupu nakon više od dvije godine. Posrnuli turski velikan trenutno drži peto mjesto na tablici lige te vidi rješenje u Norvežaninu kojemu nudi ugovor na godinu i pol dana. Ipak sudeći po najnovijoj Solskjaerovoj izjavi i otežavanju s odlukom sve su manje šanse da će se dogovor ostvariti:

- Želio bih se zahvaliti Besiktasu na njihovoj ponudi. Nisam još donio odluku. Moram točno znati što se od mene traži. Je li to projekt ili traže kratkoročno rješenje? Moram detaljno upoznati momčad i mogućnosti koje će mi se ponuditi. Odlučit ću nakon što se to razjasni - prenosi turski NTV Spor.

Već su po komentarima na Redditu počele kružiti glasine kako ovaj 50-godišnji norveški trener oklijeva s odlukom jer čeka novi poziv i priliku kod Crvenih Vragova koji za sad imaju katastrofalnu sezonu. Naime porazom 2:0 od West Hama u subotu Ten Hag je došao do 13. poraza u sezoni s Unitedom, pa mu već neki navijači Uniteda traže zamjenu.

Linker
28. travanj 2024 01:28