Tottenham Hotspur coach Harry Redknapp reacts during a Champions League, Group A, soccer match between Inter Milan and Tottenham at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct. 20, 2010. (AP Photo/Antonio Calanni)
 AP
'ON MORA IGRATI'

Redknapp: Ne želim izgubiti Kranjčara, a ne pada mi na pamet pokloniti ga!

On mora igrati, vrhunski je igrač. Zabio je za Hrvatsku pet golova u zadnje tri utakmice. Nadam se da će dočekati svoju priliku čim prije - dodao je Tottenhamov menadžer
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 19. studeni 2010. 17:49

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp prvi je put priznao da bi hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar mogao napustiti klub s White Hart Lanea. Iako neizmjerno poštuje Kranjčara, Redknapp mu ove sezone daje minutažu na kapaljku, a hrvatski 26-godišnji veznjak željan je konstantne igre u prvoj momčadi.

Redknapp Kranjčara opisuje biranim pridjevima poput "fantastičan", ali istovremeno ističe da "nema sreće" jer Gareth Bale i Rafael van der Vaart, dvojica igrača koji mu izravno konkuriraju za sastav, igraju sjajno. Aktualna je situacija stoga potaknula pitanje Kranjčarova odlaska s White Hart Lanea, a kao njegove najvjerojatnije nove destinacije kroz engleske se medije provlače Liverpool i Everton.

- Nećemo sigurno darovati Niku; on je vrhunski igrač po mojem mišljenju. Vidjet ćemo kako će se stvari po njega razvijati sljedećeg mjeseca. Zaista ga ne želim izgubiti, ali opet ga razumijem – rekao je Redknapp uoči subotnjeg gradskog okršaja s Arsenalom u 14. kolu Premiershipa.

- On mora igrati, vrhunski je igrač. Zabio je za Hrvatsku pet golova u zadnje tri utakmice. Nadam se da će dočekati svoju priliku čim prije - dodao je Tottenhamov menadžer.

Linker
19. svibanj 2024 07:11