ANDREJ ISAKOVIC Afp
‘BIJEG‘ BIVŠEG VATRENOG

‘Rekli su mi same laži, sve su na kraju okrenuli protiv mene. Nikad nisam plakao, ali...‘

Zanimljiv je intervju za grčku Gazzettu dao bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić
Piše: SNObjavljeno: 16. travanj 2021. 13:18

Pranjić je od prošle godine bio član ciparskog drugoligaša Omonie Psevde u kojem je obnašao ulogu igrača-trenera.

"Mislim da ću kroz koju godinu napisati knjigu u ovoj užasnoj priči", na startu je rekao bivši Vatreni kojem su, čini se, po dolasku u klub dana lažna obećanja.

"Koliko mi je samo stvari rečeno na početku koje su se ispostavile kao najobičnija laž. Nisam ništa znao ni o obitelji koja vodi klub. Dvojica igrača koji su iz te obitelji su mi od starta radila probleme s bivšim dopredsjednikom i okrenuli su cijelo selo protiv mene. Imao sam podršku možda četvero, petoro ljudi iz cijele zajednice. Svi su bili protiv mene, a na kraju se završilo tako što mi nisu ništa platili za period koji sam radio", objašnjava Pjanić koji je prije nekoliko dana dobio otkaz.

Kola su krenula nizbrdo na polovici sezone.

"Neki su igrači zbog financijskih problema izbačeni iz kuća. Nisu imali za prehraniti se, pa sam im kuhao i davao novac za kavu, a fizioterapeuta sam sam plaćao", objašnjava Pranjić.

Sve je eskaliralo nedavno u žučnoj verbalnoj raspravi s vlasnikom kluba.

"Svašta sam mu rekao što je trebao čuti. Želio sam zaštititi tu djecu koja su bila psihički uništena i bez snage. Nikad nisam plakao u karijeri, ali zaplakao sam poslije riječi koje su mi ti momci uputili na rastanku. Neki su mi rekli da će prestati igrati prvenstvo ako odem, a sedmorica su otišli sa mnom", objasnio je Pranjić koji je u dresu Vatrenih skupio 58 nastupa.

Linker
26. travanj 2024 05:43