FRANCK FIFE Afp
ČVRSTO ODLUČIO

Reprezentativac BiH jasno poručio: ‘Kakva god odluka bila ja neću igrati u Rusiji, tamo se više ne vraćam!‘

‘To je dogovor između nogometnih saveza dvije zemlje, mi igrači ne znamo ništa o svemu tome‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 03. listopad 2022. 17:51

Reprezentativac BiH i stoper Malmöa Dennis Hadžikadunić odlučio je da neće igrati prijateljsku utakmicu protiv Rusije koja bi se trebala odigrati u Sankt Peterburgu 19. studenog.

On je prvi igrač reprezentacije koji je jasno kazao da se neće odazvati za tu utakmicu, koja je već uznemirila mnoge u Europi. Edin Džeko i Miralem Pjanić su, doduše, već kritizirali Savez zbog te utakmice, ali nisu još uvijek javno poručili da je neće igrati.

"Ako se dogovor potvrdi, to nije utakmica u kojoj želim igrati. Da je bio rat ovdje u Švedskoj, ne bih želio biti tu, to je prirodan osjećaj. Ne želim se vraćati tamo. To je dogovor između nogometnih saveza dvije zemlje, mi igrači ne znamo ništa o svemu tome. Možda zvuči čudno, ali to je tako. Razgovarat ću sa savezom, ali kakva god odluka bila, ja tamo ne idem", poručio je za švedski expressen.se.

Inače, mladi (23) stoper 2018. godine potpisao je Rostov, u kojem je igrao još prošle sezone, no zbog rata je odlučio otići U Malmöu je počeo nogometnu karijeru, a iz Rostova je stigao kao posuđeni igrač.

Linker
26. travanj 2024 08:52