NIJE NI VIDIO LOPTU

REŠETANJE Pogledajte kako je zvijezda Barcelone izbušila 'novog golmana Reala'

Za zvijezde Barcelone nema odmora. Samo dva dana nakon velike pobjede protiv Juventusa i proslave naslova europskog prvaka, Katalonci i ostale španjolske nogometne zvijezde okupile su se opet pod istom zastavom, u dresu reprezentacije.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. lipanj 2015. 11:28

Dva dana trajalo je veliko španjolsko slavlje, a otrežnjenje je stiglo u ponedjeljak, na treningu španjolske reprezentacije u Madridu. Ponovno su se na okupu našle i zvijezde Barcelone i Reala, koji je izgubio bitku na sva tri fronta (Primera, Kup kralja i Liga prvaka), a ususret nedjelji i šestom kolu kvalifikacija za EURO 2016. u kojem Furija gostuje kod Bjelorusije.

Na madridskom treningu je bilo zanimljivo. Izbornik Vicente del Bosque je rerprezentaciju podijelio u dvije momčadi, a istaknuo se ponovno Pedro, koji je u velikom finalu asistirao Neymaru za treći gol Juventusu (3:1). Ovoga je puta napadač Barcelone pokazao snagu svog udarca i s 'pola igrališta' probušio vratara Manchester Uniteda Davida De Geu.

S obzirom da bi sjajni Španjolac na golu Uniteda ovoga ljeta po svim najavama trebao prijeći u Real Madrid, prvi kontakt mogućih velikih suparnika je napravljen. Pogledajte sjajnu akciju u tri poteza i gol koji je De Gea jedva i vidio.

Linker
22. rujan 2024 10:43