Domagoj Pavičić
 MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix
STIGLI SU U GRČKU

Riječane čeka pakao na 35 stupnjeva: ‘Grci će nas napasti, ne smijemo im dati da se razmašu‘

Bijele u četvrtak čeka prva utakmica Playoff-runde za plasman u Konferencijsku ligu.
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 18. kolovoz 2021. 15:34

Po dolasku u sunčani i vrući Solun, nogometaše Rijeke dočekala su 34 stupnja Celzija. Smjestili su se naši nogometaši u hotelu, a u večernjim će satima odraditi trening na Toumba stadionu. Jedan od najboljih ovosezonskih igrača Rijeke, Domagoj Pavičić, kaže uoči dvoboja s PAOK-om:

- Grci su svakako najteži mogući suparnik kojeg smo mogli dobiti u doigravanju. U Solunu je PAOK favorit i očekujem da će nas napasti prvih 20-ak minuta, imaju fanatične navijače koji će ih gurati prema naprijed. Morat ćemo se oduprijeti tom pritisku i postaviti se bolje u defenzivnom bloku nego što je to bilo u Osijeku, moramo biti čvršći i agresivniji. I kad uzmemo loptu, moramo odmah krenuti u protunapad. Ne smijemo se povući i dopustiti im da se razmašu, PAOK „voli” loptu, voli igrati, ima tehnički jake igrače i bit će to sasvim drukčija utakmica nego s Hibernianom. PAOK je favorit, ali mi smo Rijeka i imamo se pravo nadati pozitivnom rezultatu – kaže Pavičić.

Na Toumba stadionu očekuje vas pakleno ozračje...

- Veselimo se tome! Svima nam je već bilo i previše tog igranja pred praznim tribinama, jedva smo čekali povratak navijača. Baš se veselim utakmici u vrućem ozračju, njihovi će vatreni navijači sigurno stvoriti pravi nogometni ugođaj i bit će lijepo igrati u takvoj, nogometnoj atmosferi. I nadam se da se možemo neporaženi vratiti u Rijeku, bilo bi to sjajno uoči uzvrata na Rujevici, pred našim glasnim navijačima – rekao je veznjak Rijeke.

Linker
28. travanj 2024 15:33