Seskimphoto/seskimphoto/profimedia
DUBOKO JE RAZOČARAN

Riječi Livakovićevog suigrača iz Srbije glasno odjeknule: ‘Dugo sam u vrhu, ovako nešto nikada nisam vidio‘

Jedna od vodećih snaga turskog kluba nije zadovoljna viđenim na novoj destinaciji
Piše: SNObjavljeno: 02. listopad 2023. 11:04

U Istanbulu je pala "petarda", ali i snažna poruka srpskog reprezentativca Dušana Tadića. Nogometaši Fenerbahçea stigli su do nove uvjerljive pobjede 5:0 slavljem protiv Rizespora u sedmom kolu turske Superlige. Dominik Livaković ponovno je bio nezaposlen (jedna obrana), a njegova momčad probila se na prvo mjesto ljestvice s 21 bodom, dva više od Galatasaraya.

Sudeći po rezultatu i stanju na ljestvici, igrači Fenera nemaju se na što žaliti, ali Dušan Tadić ipak je imao potrebu ukazati na probleme koje uviđa na turskim travnjacima. Unatoč visokoj pobjedi, Tadić je bio frustriran sudačkim odlukama. Nije precizirao o kojim se točno odlukama radi, no čini se da je iskusni napadač u globalu duboko razočaran suđenjem u Turskoj.

- Iste stvari događaju se na svakoj utakmici. Ne želim više pričati o tome jer će me kazniti, ali o ovim stvarima jednostavno treba govoriti. Godinama sam u vrhunskom nogometu, nikada nisam vidio ovako nešto - rekao je Tadić, asistent prvog i strijelac četvrtog pogotka na utakmici, pa nastavio u kritičnom tonu.

- Ne volim govoriti o ovim temama, ali svatko bi se trebao pogledati u ogledalo i dobro razmisliti.

Tadić je stigao u Fener ove sezone, isto kao i prvi vratar hrvatske reprezentacije Livaković. Srbin je došao u besplatnom transferu po isteku ugovora s Ajaxom i jedna je od vodećih snaga momčadi. Dosad je zabilježio pogodak i dvije asistencije u sedam ligaških nastupa.

Linker
26. travanj 2024 02:49