AP
NOGOMETNI MERCATO

Robinho produljio s Milanom, Andre Santos dvije godine u Flamengu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. srpanj 2013. 11:38

Robinho produljio s Milanom

Iz AC MIlana u četvrtak su kasno navečer službeno potvrdili produljenje ugovora sa svojim brazilskim napadačem Robinhom (29).

Dosad važeći ugovor, koji je nekadašnjemu brazilskom nogometnom reprezentativcu istjecao s krajem dolazeće sezone, produljen je za dvije godine, tako da će Robinho Milanov dres nositi do 30. lipnja 2016.

Iza Brazilca jedna je od najlošijih sezona u karijeri: lani je u 26 nastupa za milanski klub u svim natjecanjima zabio samo dva gola.

Andre Santos dvije godine u Flamengu

Nakon što je sam uspio sporazumno raskinuti važeći ugovor s Arsenalom, očito ga otkupivši od londonskog Premierligaša, brazilski obrambeni nogometaš Andre Santos (30) pronašao je novi klub...

U četvrtak je prošao liječnički pregled i potpisao dvogodišnji ugovor s Flamengom. S obzirom da je investirao u svoju slobodu, sam je vlasnik 50% novog ugovora.

U slavnom klubu iz Rio de Janeira lijevi se bek opet združuje s trenerom Manom Menezesom. On ga je vodio u Corinthiansu, klubu iz kojeg je 2009. godine otišao u Europu (Fenerbahçe), kao i u brazilskoj reprezentaciji, za koju je skupio 24 nastupa.

U Flamengu je Santos već igrao, i to na posudbi iz Figueirensea tijekom sezone 2005/06.

Veron ponovno u Estudiantesovu dresu

Nakon godinu dana provedenih u mirovini na nogomnetne se travnjake u 39. godini vraća legendarni argentinski vezni nogometaš Juan Sebastian Veron...

Potpisao je jednogodišnji ugovor sa svojim matičnim klubom Estudiantesom iz La Plate, u kojem se i bio umirovio prošlog ljeta.

Ugovoreno je da će cjelokupan iznos njegove godišnje plaće otići na žiro-račun klupske nogometne akademije.

Nelson Valdez u Al Jaziri

Paragvajski 29-godišnji napadač Nelson Valdez novo je pojačanje Al Jazire, nogometnog kluba iz Abu Dhabija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Transfer iz Valencije u petak je potvrdio španjolski prvoligaš.

Potpisao je bivši nogometaš dortmundske Borussije i Werdera dvogodišnji ugovor, a Valencia će na ime odštete inkasirati tri milijuna eura.

Momčad iz Abu Dhabija s klupe vodi Luis Milla, bivši izbornik španjolskih mladih reprezentacija.

Linker
22. rujan 2024 03:58