Aleksandra Korendjuk

 SCREENSHOT: TWITTER
LJUBAVNA VEZA

Roman Abramovič utjehu pronašao u tri desetljeća mlađoj, atraktivnoj glumici ukrajinskih korijena

Britanski mediji veliki prostor u svojim medijima posvećuju ruskom oligarhu Romanu Abramoviču (55)
Piše: SNObjavljeno: 17. ožujak 2022. 10:55

Svako malo u medijima osvane neka nova informacija vezana uz njega, a sam Abramovič teško se nosi s negativnim publicitetom koji mu stvaraju otočki mediji.

U svakom slučaju, u javnost je isplivala priča da ima novu djevojku, skoro 30 godina mlađu, koja je navodno ukrajinskih korijena. Dakle, Abramoviču su nametnute žestoke sankcije zbog navodne povezanosti s Vladimirom Putinom, te je zbog svega prisiljen prodati svoju omiljenu igračku, nogometni klub Chelsea.

U međuvremenu mu utjehu u teškim trenucima navodno pruža Aleksandra Korendjuk, 26-godišnja televizijska ličnost koja se pojavila u ruskom šou 'Svi me ljutite'.

Ovakvu je vijest lansirala ruska novinarka Božena Rinska, ista koja je svojevremeno otkrila vijest da se Abramovič ženi sa Dašom Žukovom, s kojom je bio u braku između 2008. i 2018. godine.

Ljubavna veza između Abramoviča i lijepe Korendjuk koja ima glazbenu naobrazbu, navodno je započela u listopadu prošle godine, dakle četiri mjeseca uoči ruske invazije na Ukrajinu. Inače je Abramovič bio u braku tri puta i ima sedmero djece.

Linker
05. svibanj 2024 01:23