StoryEditor
 Twitter Screenshot
NASTAVAK SAGE

RONALDINHO IZAŠAO IZ ZATVORA NAKON PLAĆANJA OGROMNE JAMČEVINE Paragvajci ga puštaju da se brani iz kućnog pritvora, hoće li se napokon smiriti!?

Autor: Sportske novostiObjavljeno: 08. travanj 2020. 01:42

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldinho nakon 32 dana pušten je iz paragvajskog zatvora. Nisu ga pomilovali, već je morao uplatiti 1.3 milijuna eura milijuna funti jamčevine kao polog da će se braniti iz kućnog pritvora. On će također biti u Paragvaju, i to u hotelu Palmaroga u Asuncionu.

Početkom ožujka Ronaldinho i njegov brat krivotvorenim su paragvajskim putovnicama pokušali su ući u tu zemlju, iako zbog velikih kazni nisu ni smjeli napustiti Brazil. Nakon što su ih lokalne vlasti pustile da se smjeste u hotel, krenula je akcija uhićenja.

U mjesec dana paragvajskog zatvora nekadašnji je svjetski prvak s Brazilom igrao nogomet s kolegama u ćelijama, slikao se s njima i dobar dio toga objavljivao na društvenim mrežama.

Pretpostavka je da će Ronaldinho u paragvajskom kućnom pritvoru provesti ostatak kazne od šest mjeseci koliko mu je zapriječio tamošnji sud.

Linker
29. svibanj 2020 02:21