Cristiano Ronaldo

 - Afp
LUKSUZ NA ČETIRI KATA

Ronaldo gradi najskuplju kuću u Portugalu, susjedi bijesni: ‘Dosta nam je faraona i njegove piramide‘

Na imanju će imati i kino dvoranu, teniski teren, raskošan vrt i solarne panele
Piše: SNObjavljeno: 15. studeni 2023. 12:01

Cristiano Ronaldo se izgleda priprema na život nakon nogometne karijere, a po svemu sudeći želi se vratiti u svoj rodni Portugal gdje je počeo graditi luksuznu vilu.

Ronaldo i s 38 godina oduševljava na terenu i glavna je zvijezda saudijskog Al-Nassra, no mirovina se bliži i treba razmišljati o životu nakon igračke karijere. Španjolski magazin Semana i OK Diario pišu kako Ronaldo gradi imanje u Portugalu u koje planira preseliti nakon karijere.

Navodno je još krajem 2022. godine kupio zemljište u Cascaisu, 12 kilometara od Lisabona, vrijedno 11 milijuna eura, a sada je krenula gradnja vile i popratnog sadržaja. Imanje će Ronalda koštati oko 22 milijuna eura i time će to biti najskuplja kuća u Portugalu.

Vili neće nedostajati luksuza

Vila će biti na četiri kata i imati četiri luksuzna stana okružena staklenim zidovima. Popratni sadržaj na imanju navodno uključuje i kino dvoranu, teren za tenis i dvije garaže da Ronaldovu raskošnu kolekciju automobila. Uz to, imat će i veliku okućnicu s raskošnim vrtovima i solarnim panelima za bolje korištenje energije.

Navodno će sve biti gotovo do ljeta 2024. godine. Ronaldo, uz vilu koju gradi, ima i kuće u Madridu, Torinu, Marbelli i Rijadu, a kako prenosi OK Diario, navodno se jedan od susjeda požalio na njegov novi projekt.

- Kući treba još godinu dana radova, a nama je već dosta. Već tri godine se gradi. Kuća je toliko velika i izgleda kao bolnica. Moja ulica je odsječena mjesecima, a vrt mi je pun prašine. Sve zbog faraona Ronalda i njegove piramide - požalio se susjed.

Ronaldo bi ipak mogao pričekati s useljenjem čak i kad vila bude završena jer mu ugovor s Al Nassrom traje do ljeta 2025. godine. Tada bi, s 40 godina, mogao uživati u mirovini u svojem novom imanju, a možda će i nastaviti igrati.

- Ljudi kažu da ću igrati do 40. ili 41. godine. Ja si ne stavljam ta ograničenja. Pitanje je samo uživanja u dobrim trenucima. Osjećam se dobro. Moje tijelo odgovara na ono kako sam se prema njemu odnosio godinama. Sretan sam i u klubu i u reprezentaciji. Zabio sam jako puno golova i osjećam se fizički jako dobro. Pitanje je samo uživanja u trenutku - nedavno je pojasnio Ronaldo koji je u 2023. godini za klub i reprezentaciju zabio 45 golova čime je najbolji strijelac na svijetu ispred Erlinga Haalanda, Kyliana Mbappéa i drugih mladih zvijezda.

Linker
23. srpanj 2024 16:45