PEER GRIMM Dpa Picture-alliance Via Afp
DOK SE NE SNAĐE

Ronaldo hotel plaća preko 280.000 eura: Živi u apartmanu na dva kata, ima čak i vlastitu dvoranu za medije

Saune, spa, masaže, vlastiti ured, hrana iz Kine, Japana, Indije i Bliskog Istoka...
Piše: SNObjavljeno: 09. siječanj 2023. 22:27

Cristiano Ronaldo je potpisao najbogatiji ugovor u svojoj karijeri. S 37 godina je otišao u saudijski Al-Nassr koji će ga plaćati oko 200 milijuna eura po sezoni. Dio tog bogatstva potrošit će na luksuzni hotel u kojem će odsjesti dok se ne snađe i ne pronađe neku nekretninu.

Riječ je o hotelu Four Seasons, a Daily Mail otkriva detalje koji ostavljaju bez daha. Ronaldo odsjeda u zgradi Kingdom Tower koja je jedna od najvećih u Saudijskoj Arabiji i to u apartmanu Kingdom, najluksuznijem u hotelu, koji je već platio za idućih mjesec dana.

Apartman je toliko ekskluzivan da na stranicama hotela ni ne stoji njegova cijena, a Englezi doznaju da je noćenje oko 3700 eura, ondosno da će Ronaldo za mjesec dana smještaja u njemu platiti oko 283.000 eura.

image
FOUR SEASONS HOTEL RIYADH

Aparman na dva kata

Apartman u kojem Ronaldo odsjeda proteže se od 48. do 50. kata hotela, ima ogromni dnevni boravak, predivan pogled na Rijad, privatan ured, blagavaonicu i konferencijsku dvoranu.

Ronaldu nude i najbolja jela iz Kine, Japana, Indije i Bliskog Istoka, a sve namirnice su svakodnevno svježe dopremljene u hotel. S obzirom na njegov zvjezdani status, večera mu se poslužuje u sobi, a osoblje hotela je dobilo naputak da ne traže od Portugalca da se slika s njima.

image
FOUR SEASONS HOTEL RIYADH

Luksuz, teniski tereni, masaže...

U istoj zgradi je i shopping centar s luksuznim brendovima, a imaju i teniske terene, masaže, spa, saunu i parnu kupelj. Dok žive u ovom hotelu, Ronaldo i obitelj traže smještaj u kojem će živjeti do odlaska iz zemlje koja je Portugalca, kaže, oduševila.

image
FOUR SEASONS HOTEL RIYADH

"Ponosan sam na ovu veliku odluku u svom životu. Moj posao u Europi je završen. Osvojio sam sve i igrao za najvažnije europske klubove. Ovo je novi izazov. Ja sam jedinstven igrač. Želim ovdje srušiti nekoliko rekorda. Nije me briga što ljudi misle. Stvarno sam jako sretan što sam ovdje. Znam da je liga kompetetivna. Gledao sam dosta utakmica i spreman sam nastaviti igrati nogomet", poručio je Ronaldo nakon potpisa koji je malo tko očekivao.

image
FOUR SEASONS HOTEL RIYADH

Linker
20. travanj 2024 07:35