Romario je volio samo dvije stvari...

 Robin Utrecht/afp/profimedia
JEDAN OD NAJVEĆIH U POVIJESTI

Ronaldo mu je čistio kopačke i nosio kavu, a on uživao s brojnim ženama: ‘Bio je pravi ku**** sin!‘

‘Zanimale su ga samo dvije stvari: nogomet i seks‘, rekao je slavni Hristo Stoičkov
Piše: SNObjavljeno: 15. veljača 2023. 06:19

Legendarni brazilski golgeter Romario je u karijeri odigrao više od tisuću utakmica i zabio 780 golova, a osim po golovima bio je poznat i po svojim avanturama izvan terena. Nije poznat broj žena s kojima je spavao, ali zna se da je seks volio još više od nogometa.

- Zanimale su ga samo dvije stvari: nogomet i seks. Njegov način života, stalni izlasci i odlasci su bili jako problematični - rekao je jednom prilikom Hristo Stoičkov koji je jedno vrijeme dijelio svlačionicu sa slavnim Brazilcem.

Romario je 1994. godine proglašen najboljim igračem svijeta po izboru FIFA-e, a iste godine je osvojio i Svjetsko prvenstvo. Bio je jedan od najboljih igrača u povijesti, a sam za sebe je nekoliko puta ustvrdio da je bio i najbolji.

Voli mlađe i ima ukupno šestero djece

Koliko je volio nogomet, toliko je bio i slab na žene, a kažu kako je često i propuštao gostujuće utakmice kako bi ostao doma sa ženom. Prva žena bila mu je Daniele Favato, od 2002. do 2012. godine bio je u braku s Isabelle Bittencourt, a nakon toga u vezi sa 19-godišnjom Dixie Pratt. Do kolovoza prošle godine je danas 57-godišnji Romario bio u vezi s 25 godina mlađom Marcelle Ceolin, a sada je službeno sam.

Oduvijek je bio sklon prevarama, a brazilski su mediji još prije desetak godina pisali kako je tri noći zaredom viđen sa tri različite žene. Prvo je bio s brinetom, pa s plavušom, a onda i sa jednom crvenokosom damom. Iz brojnih veza ima i šestero djece, a nakon ngoometa se uspješno bavio i politikom.

Ronaldo mu je bio sluga

Legendarni Ronaldo koji je kasnije napravio veliku karijeru u početku je Romariju služio kao neka vrsta sluge. Morao mu je kuhati kavu i čistiti kopačke.

- Romario je bio ku**** sin jer me tjerao da mu čistim kopačke, nosim stvari i kuham kavu. Uoči jednog treninga pred utakmicu Copa Americe mi je prišao i rekao da se spremim i da idemo u izlazak. Preskočili smo hotelski zid i već nas je čekao taksi - prisjetio se Ronaldo pa nastavio:

- U hotel smo došli u pet ujutro i idućeg dana sam bio preumoran na treningu. Onda sam shvatio da je Romario to namjerno napravio kako bi zauzeo moje mjesto u prvih 11.

Romario je u karijeri igrao za puno klubova, ali najveći je trag ostavio u dresu Barcelone, PSV-a i Vasca da Game.

Linker
07. svibanj 2024 13:20