AFP
ŽELI TROFEJE

Ronaldo ne razmišlja o novom ugovoru, Laporta ga brani: 'Svi mu skaču po glavi'

Piše: HinaObjavljeno: 13. rujan 2012. 11:50

Najbolji igrač španjolskog nogometnog velikana Real Madrida Portugalac Cristiano Ronaldo poručio je kako ne razmišlja o novom ugovoru već je maksimalno koncentriran na igre u klubu.

Portugalac je nedavno skrenuo pažnju javnosti nakon što je izjavio da, usprkos sjajnom ugovoru, nije sretan u Madridu i da čelnici kluba znaju o čemu se radi. Španjolski mediji su odmah počeli nagađati kako se radi o umoru zbog napornih priprema nakon EP-a, ali i to što mu je izmaknula Uefina nagrada za igrača godine. Spominje se i kako je nezadovoljan primanjima koje ima na Santiago Bernabeu.

- Nisam zabrinut za ugovor. Koncentriran sam na utakmice i želim osvojiti sve moguće trofeje, poručio je Ronaldo koji je u dresu 'Kraljevskog kluba' u 149 nastupa zabio 150 golova. Njegov ugovor s aktualnim španjolskim prvakom traje do lipnja 2015.

U njegovu obranu stao je bivši predsjednik Barcelone Joan Laporta uz objašnjenje kako je Portuglac 'često meta nerazumnih kritika i da se nalazi pod pritiskom javnosti.'

- Svi mu skaču po glavi. Moramo razumijeti da je on pod velikim pritiskom. Ne zaboravite da je i on samo čovjek, na koga utječu stvari koje se događaju izvan terena, rekao je Laporta, te dodao:

- Ronaldo je rekao nešto, a nije razmislio kakav bi to odjek moglo imati. Važno je da je bio iskren i rekao je kako se osjeća. On je veliki profesionalac. Nije lako pričati kada vas svi drže na oku. Na klubu je da ga ponovo učini sretnim.

Linker
04. svibanj 2024 10:01