FRANCK FIFE Afp
VIŠE NI NE PRIČAJU

Ronaldo ne trpi ovakvu izdaju: Je li moguće da je zbog ovoga otpisao kolegu iz reprezentacije?

Portugalskoj zvijezdi nije se svidjela jedna izjava Bernarda Silve
Piše: SNObjavljeno: 14. svibanj 2023. 12:37

Fanovi Cristiana Ronalda primijetili su jedan zanimljiv detalj koji otkriva kako ponajbolji svjetski nogometaš više nije u dobrim odnosima s kolegom iz reprezentacije Bernardom Silvom.

Navijači su pokrenuli šuškanja kako dvojac više ne razgovrara, a sve je potkrijepila i činjenica da Ronaldo više Silvu ne prati ni na Instagramu. Svađa je navodno izbila kada je Silva izostavio Ronalda u razgovoru vezanom za Zlatnu loptu.

- Ako Haaland osvoji Premier ligu i Ligu prvaka možete ga staviti u raspravu za Zlatnu loptu, baš kao i Viniciusa Juniora - rekao je Silva pa dodao:

- Ako Real osvoji Ligu prvaka, onda definitivno Vinicius Junior ima prednost, ali generalno je to dvoboj između Messija i osvajača Lige prvaka, a trenutno kao pobjednika vidim Messija - poručio je Silva.

Od tog trenutka Cristiano Ronaldo ga je prestao pratiti na društvenim mrežama na kojima još uvijek prati ostale kolege iz reprezentacije, a navijači su to odmah primijetili.

‘Ovo se nekome neće svidjeti...‘, poručio je jedan navijač na društvenim mrežama aludirajući na Ronalda, a drugi je dodao:

‘Ronaldo je otpratio kolegu iz reprezentacije jer je ovaj izabrao Messija.‘

Linker
22. travanj 2024 13:31