ACERO/ALTERPHOTOS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
OTVORIO SE NA PREMIJERI

Ronaldo: Nikad nisam razumio zašto se baš meni dogodilo toliko loših stvari

‘Idem na terapije već dvije i pol godine, sada se razumijem puno bolje nego prije‘
Piše: Andro PolićObjavljeno: 15. listopad 2022. 14:08

Mnogima će prva pomisao na brazilske nogometaše biti upravo on. Ronaldo Luís Nazário de Lima, nerijetko zvan i "pravi Ronaldo", tijekom svoje je karijere bio poznat po nosu za golove i efikasnim rješenjima pred suparničkim vratima, ali, nažalost, i po teškim ozljedama koje su mu poremetile karijeru. U petak je na platformi DAZN predstavljen film o "Fenomenu" u kojem se prvi put iznose neki dosad nepoznati detalji iz njegova privatnog života s kojima se morao suočiti tijekom karijere.

- Uz sav optimizam ovoga svijeta i uz svu ljubav koju gajim prema nogometu, bilo je trenutaka kada nisam znao gdje sam i kamo idem. Nisam razumio zašto mi se dogodilo toliko loših stvari - rekao je Brazilac na premijeri.

Teški trenuci su, dakako, ozljede koljena zbog kojih je morao dulje izbivati s terena, a te su uspomene ostavile trag i na njegovo psihičko zdravlje.

- Idem na terapije već dvije i pol godine, sada se razumijem puno bolje nego prije. Igrao sam u vremenu kada smo bili samo bačeni u arenu gdje smo bili izloženi velikom psihičkom naporu, bez ikakve pripreme za to. Tada nije bilo nikakve zabrinutosti za psihičko zdravlje igrača, a danas je situacija drugačija - rekao je Ronaldo.

Bivši napadač danas je predsjednik i većinski vlasnik španjolskog prvoligaša Valladolida.

Linker
29. travanj 2024 05:36