JONATHAN NACKSTRAND
SLUŽBENA POTVRDA

Ronaldo zaražen koronavirusom! Prije samo dva dana odigrao je cijelu utakmicu protiv prvaka svijeta

Zvijezda Juventusa nema nikakve simptome, osjeća se dobro i nalazi se u izolaciji.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. listopad 2020. 16:42

Cristiano Ronaldo ima koronavirus, objavili su danas iz portuigalske reprezentacije.

Vijest stiže samo dva dana nakon što je Ronaldo u nedjelju odigrao svih 90 minuta protiv Francuske u Ligi nacija (0:0), a sutra je trebao zaigrati protiv Švedske.

"Ronaldo je otpušten s treninga reprezentacije nakon što je njegovi test bio pozitivni i neće igrati protiv Švedske", stoji u priopćenju portugalskog saveza.

Zvijezda Juventusa nema nikakve simptome, osjeća se dobro i nalazi se u izolaciji. Ostali igrači Portugala podvrgnuti su novim testiranjima uoči sutrašnjeg meča sa Švedskom. Portugalci su otkazali trening i konferenciju za novinare uoči sutrašnje utakmice.

Ronaldo će tako propustiti utakmicu sa Šveskom, sasvim sigurno neće igrati ni prvenstvenu utakmicu protiv Crotonea sljedeće subote, a zasad je upitan njegov nastup na otvaranju Lige prvaka između Juventusa i Dinama u Kijevu.

---------------------------------------------------------------------------------

I slovački izbornik pozitivan na koronavirus, propušta utakmicu s Izraelom

Slovački izbornik Pavel Hapal je pozitiven na koronavirus, objavio je u utorak Slovački nogometni savez (SFZ) dodajući kako će zbog toga propustiti utakmicu Lige nacija kod kuće u Trnavi protiv Izraela.

Nakon poraza u nedjelju 0-1 na gostovanju u Škotskoj zajedno s Hapalom bilo je pozitivno šest članova strućnog stožera Slovačke. Zbog zaraze koronavirusom utakmicu sa Škotskom su propustili Milan Škriniar i Jaroslav Mihalik.

Slovačka je u Ligi nacija u skupini B2 zadnje plasirana sa samo jednim bodom. Dva boda ima Izrael, šest Češka, a vodeća u toj skupini je Škotska sa sedam bodova.

Linker
23. travanj 2024 23:29