Erling Haaland i Jack Grealish

 Screenshot (X/Sky Sports)
OGLASILA SE I LEGENDA

‘Rugao nam se!‘ Zvijezda Cityja izazvala bijes, Haaland glumio zaštitara, pogledajte predstavu u miks-zoni

‘Nekad dobiješ, nekad izgubiš, ali moraš biti muškarac u svakom trenutku‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 23. prosinac 2023. 12:17

Nakon završetka finalne utakmice Svjetskog klupskog prvenstva između engleskog Manchester Cityja i brazilskog Fluminensea došlo je do incidenta kojeg je zakuhao Jack Grealish.

Ofenzivac Građana provocirao je suparničke igrače, nakon što je City zabio četvrti gol vikao im je ‘ole‘, što je izazvalo Felipea Mela koji je inače poznat po tankim živcima.

Melo se potom sukobio s Cityjevim kapetanom Kyleom Walkerom koji je pokušao zaštititi Grealisha prema kojem je Brazilac zapravo i bio krenuo. Situacija se brzo primirila.

- Nisam razumio što je rekao, sve je bilo na engleskom. Nisam mu se uopće obraćao, zašto me je zadirkivao? Bio je bez poštovanja tijekom utakmice. Ali to je nogomet, život ide dalje. On je samo loš sportaš – rekao je veznjak Martinelli.

Ponašanje engleskog reprezentativca komentirao je i Marcelo, legendarni brazilski lijevi bek koji je godinama igrao za Real Madrid.

- Svatko radi što želi dok igra. Sve što ću reći o Grealishu je da je jednom pobijedio u ovom natjecanju, a ja sam ga osvojio četiri puta. Nikad se ne bih tako ponašao.

Kolumbijski napadač u redovima Fluminensea Jhon Arias je dodao:

- Grealish je bio jako loš. Nakon četvrtog gola počeo je govoriti ‘ole‘ i rugati nam se. Ovo jednostavno nije sportski duh. Nekad dobiješ, nekad izgubiš, ali moraš biti muškarac u svakom trenutku, a nedostajalo mu je muško ponašanje. Ne možete to učiniti nakon što ste postigli četvrti gol. Nije iznenađenje da se Felipeu Melu nije svidjelo, znate kakva je njegova narav – izjavio je Arias.

Grealish se kasnije oglasio na društvenim mrežama te je poručio kako niti jednom nije rekao ‘ole‘, a njegovi suigrači su po izlasku sa stadiona izveli performans pred novinarima u miks-zoni.

Naime, Erling Haaland, Bernardo Silva i Ruben Dias glumili su Grealishove zaštitare te mu nisu dozvolili da novinarima odgovori na pitanja o incidentu na terenu...

Linker
03. svibanj 2024 12:30