Slijeva nadesno: Igor Cvitanović, Tomislav Dujmović, Siniša Sušec i Davorin Olivari u studiju Hanza Medije
 HANZA MEDIA
SUPERSPORTSKE

‘Rusi sanjaju o finalu, ali Dinamo će ipak proći dalje! Krasnodar sada ima jedan veliki hendikep...‘

Evo zašto je posljednji naš predstavnik u Europi favorit u dvobojima protiv zadnjeg ruskog aduta
Piše: Siniša SušecObjavljeno: 17. veljača 2021. 07:50

Može li Dinamo proći Krasnodar, plasirati se u osminu finala Europske lige i tako ponoviti uspjeh otprije dvije sezone? Može i hoće, tvrde gosti novog izdanja podcasta Supersportske - Igor Cvitanović, legendarni napadač, danas trener juniora Dinama, Tomislav Dujmović, bivši Vatreni, sada menadžer koji je dugo igrao u Rusiji i savršeno poznaje tamošnji nogomet, te Davorin Olivari, novinar Sportskih novosti.

Neki ruski mediji od Kranodara očekuju da prođe do polufinala ili čak finala Europske lige, igrat će se u ledenim uvjetima pred publikom, momčad Murada Musajeva bolja je od CSKA s kojim se Dinamo obračunao prošle jeseni, odigrali su Rusi vrlo pristojno skupinu Lige prvaka, imaju, tvrdi Dujmović, barem dva igrača koji su klasa Nikole Vlašića, imaju i bogatog gazdu i ultramoderni stadion, ali sve to im neće pomoći.

Krasnodar u ovom trenutku ima jedan veliki problem, značajni hendikep u odnosu na Dinamo i to bi na kraju moglo presuditi, suglasni su bili svi sugovornici!

Osim Dinamovih europskih okršaja, teme emisije bile su i nikad jači HNL, Bjeličine ambicije i njegove izjave nakon derbija s modrima, kratkoročna kriza Rijeke i dugoročna Hajduka, Cvitanović se prisjetio i svojih velikih europskih okršaja u modrom dresu (sjećate li se i vi Auxerrea, Steaue, Grasshoppera, Atletico Madrida, Partizana...?), odabrali smo i momčadi koje će proći u četvrtfinale Lige prvaka, a naši su gosti odgovorili i na nekoliko, kako su i sami priznali, vrlo teških pitanja - tko je najbolji igrač s kojim su ikad dijelili svlačionicu, tko je trenutno broj jedan među HR trenerima, tko je najbolji Hrvat koji je ikad igrao u Rusiji...

Podcast Supersportske #24 pogledajte u nastavku, a možete ga pratiti i na Sportskoj televiziji u srijedu od 23:50 sati, u četvrtak u 18:20 sati te u petak od devet sati ujutro:

Linker
23. travanj 2024 03:34