SERGEI FADEICHEV/TASS/PROFIMEDIA Sergei Fadeichev/Tass/Profimedia
KRITIKE ZA VATRENOG

Rusi udarili po Lovrenu: ‘Kriv je za pola primljenih golova! Uz sebe mora imati igrača koji će ga voditi‘

‘Zenit je nakon četiri kola primio 6 pogodaka, od kojih su tri njegova izravna krivica‘, tvrde Rusi
Piše: SNObjavljeno: 17. kolovoz 2021. 16:50

Ruski su mediji izravno prozvali hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena zbog loših igara u dresu Zenita. Iako je momčad iz St. Peterburga na prvome mjestu nakon četiri odigranih kola ruske Premijer lige, primili su čak šest pogodaka.

Lovrena se tereti za tri od tih šest golova:

"Hrvat je došao u St. Peterburg prije godinu dana kao europska zvijezda, a ubrzo je i zavrijedio kapetansku vrpcu. Međutim, Lovrena se ne može nazvati vođom obrane. Očigledno mu nedostaje Virgil van Dijk, njegov nekadašnji suigrač iz Liverpoola, na koga se Lovren uvijek mogao osloniti. On uz sebe jednostavno mora imati igrača koji će ga voditi. Zenit je nakon četiri kola primio šest pogodaka, od kojih su tri njegova izravna krivica", u opširnom članku piše Sport-Express.

"Nakon remija protiv Lokomotiva, novinari su pitali trenera Sermaka za komentar Lovrenove igre. Ovaj se na to oglušio, odnosno diplomatski je odgovorio da je cijela obrana odigrala loše", dodaje ruski portal i za kraj podvlači:

"Možda je vrijeme za 27-godišnjeg Dmitrija Krisjakova na toj poziciji koji u tandemu s Rakitskijem djeluje mnogo bolje nego tandem Lovren-Rakitski."

Linker
01. listopad 2023 01:55