Boško Anić
 ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX Cropix
TOTALNA LUDNICA U TRILJU

Ružne scene! Bivši igrač Hajduka prijetio sucu, u tučnjavi sudjelovali i prolaznici: ‘Naći ću te...‘

Igrač domaće momčadi nogom u glavu udario suparnika, htio je isto učiniti još dvojici.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. travanj 2021. 23:29

Druga županijska nogometna liga. Već po prvoj rečenici da se zaključiti da će ovo biti zanimljiva priča. I takva zaista jest. U Splitsko-dalmatinskoj drugoj ligi ove subote sastali su se Trilj 2001 i Dalmatinac, a sva se zanimljivost dogodila pred sam kraj, u 89. minuti utakmice.

Tada je naime, kako piše portal Dalmatinski nogomet, došlo do komešanja nakon što su gosti iz Dalmatinca zabili pogodak za 0:1. Domaći trener, nekadašnji igrač Hajduka i Rijeke, Boško Anić prijetio je sucu riječima: "Sudac, majmune! Dočekat ću te iza utakmice.."

No, tu nije stalo. Osim trenera Trilja, njegov je igrač Mario Bilonić odlučio udariti suparničkog igrača nogom u glavu. Udario bi nakon njega i još dvojicu, ali su mu pobjegli. Tada je u priču uletio Nikola Marinović, igrač Dalmatinca koji se krenuo obračunavati s Bilonićem.

U čitav proces su se, nakon što je sudac utakmice odsvirao kraj, uključili i prolaznici s lokalne ceste. Oni su se pojavili na terenu kako bi pokušali smiriti sudionike incidenta. Nekako se to ipak i dogodilo pa su igrači otišli u svlačionicu.

Linker
10. travanj 2024 21:16