LINDSEY PARNABY Afp
SLOMIO SE NA SUDU

Ryan Giggs u suzama progovorio o najtežim trenucima: ‘Bojao sam se, bilo je to najgore iskustvo u mom životu‘

Bivša zvijezda Manchester Uniteda je na sudu zbog navodnog napada na bivšu djevojku
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. kolovoz 2022. 19:06

Bivša zvijezda Manchester Uniteda, Ryan Giggs, se slomio na sudu i kroz suze priznao da mu je noć koju je proveo u stanici bila ‘najgore iskustvo u životu‘. Giggs se na sudu pojavio nakon što ga je policija još 1. studenog 2020. privela zbog sumnje da je napao bivšu partnericu. Bivši nogometaš je ispričao kako je izgledalo njegovo iskustvo s policijom.

"Samo sam odgovarao na njihova pitanja. Bio sam prestrašen. Nikada nisam bio u takvoj poziciji i toliko se bojao", rekao je Giggs koji je dodao kako je morao provesti noć u zatvorskoj ćeliji u kojoj gotovo uopće nije spavao:

"Bilo je to najgore iskustvo u mojem životu", otkrio je Giggs i počeo plakati.

Te je noći Giggs navodno glavom udario bivšu djevojku Kate Greville nakon svađe zbog nevjere. Giggs je na sudu priznao da je varao žene i da nikada nije mogao ostati vjeran ženi.

"Kate me napala, gurnula mi telefon pred lice i pitala me tko je djevojka čije je ime bilo na vrhu maila koji mi je pokazivala", rekao je Giggs koji je dodao da je mail bio iz 2014. godine i da je to bila djevojka s kojom je nekada radio.

Na sudu se čulo i kako je Kate vrištala da se Giggsa makne od nje, a u spornoj je noći navodno i prijetio njenoj sestri Emmi kojoj je rekao da će i nju udariti glavom.

"Bio je ekstremno ljut. Osjećala sam strah jer je baš udario Kate pa zašto isto ne bi napravio i meni?", ispričala je Emma.

Pred Giggsom su optužbe za zlostavljanje i kontroliranje bivše partnerice i napad na njenu sestru, a suđenje se nastavlja u danima koji dolaze.

Linker
25. travanj 2024 10:39