RAFAL RUSEK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Rafal Rusek/Zuma Press/Profimedia
SOLIDNA ZARADA

Sad je jasno i zašto nisu kupili Hajdukovog dragulja:Evo koliko će Bijeli zaraditi od transfera Vatrenog

Hajduk je za svog mladog i darovitog stopera tražio znatno više, a platežna moć Škota...
Piše: Sportske novosti/SD/Slaven AlfirevićObjavljeno: 18. kolovoz 2021. 14:14

Hajduk bi trebao dibiti 10 posto od transfera Josipa Juranovića iz poljske Legije u škotski Celti, piše Slobodna Dalmacija.

Transfer još nije službeno potvrđen, ali Sky Sports javlja da su poljski i škotski klub dogovorili prodaju na bazi odštete od tri milijuna eura. To znači da će Hajduk uprihoditi 300.000 eura.

Hajduk je Juranovića prodao Legiji prošlog ljeta za 400.000 eura, tako je popravio saldo na ukupnih 700.000 eura od prodaje svog lanjskog (do) kapetana i reprezentativca.

Sinoć je, naime, obznanjeno iz pouzdanih izvora da su Legia i Celtic konačno dogovorili oko kupoprodaje desnog braniča hrvatske reprezentacije; danima su trajali pregovori, a na kraju je dogovorena visina transfera. S time da još preostaje da detalje dogovore Celtic i Juranović. No, to se smatra formalnošću jer i Celtic želi Juranovića, a i Hajdukov bivši kapetan želi transfer u slavniji Celtic.

Tako će se eto ipak jedan hajdukovac naći u zeleno-bijelom dresu na sjevernom dijelu britanskog Otoka, nakon što Celtic nije uspio zaključiti dolazak Marija Vuškovića iz Hajduka u Glasgow. Jasno je i po transferu Juranovića kolika je platežna moć Škota, a Hajduk je za svog mladog i darovitog stopera tražio znatno više od ponuđenih cca 3,5 milijuna eura, piše Slobodna.

Linker
22. travanj 2024 18:46