China Suarez, Mauro Icardi i Wanda

 INSTAGRAM Instagram
KRAJ SAPUNICE

Sada će lakše vratiti titulu nego suprugu: Procurile seksi snimke fatalne Chine, dokopala ih se i Wanda!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. studeni 2021. 10:39

Negdje miriše na titulu, a negdje na rastanak. Kod Icardijevih su obje opcije u igri. PSG će vjerojatno vratiti titulu, puo lakše nego li će Mauro Icardi vratiti suprugu Wandu Naru koja je ponovno otišla u Milano.

- Sama sam, želim biti dobro i želim nastaviti raditi - navodno je Wanda poručila svojoj prijateljici u objašnjenju svog povratka u Milano.

- Za sada ostaje u Milanu s curama - dodala je reporterka u prijenosu gdje je istaknuto i da je Wanda izbrisala nedavni post u kojem je najavila pomirenje s Icardijem.

image

Mauro i Wanda Icardi

INSTAGRAM Instagram

Baš kada je javnost pomislila da je kriza bračnog para Icardi gotova, stiže novi zaplet. Nakon što je javno osudila Maurovu navodnu nevjeru, njegova supruga Wanda objasnila je zašto je odustala od razvoda nakon pisma isprike pariškog napadača.

Međutim, u srijedu dok je Mauro Icardi sa suigračima bio u Leipzigu na utakmici Lige prvaka, Wandina bliska prijateljica, Yanine Latorre, tijekom programa "Los Angeles de la Mañana" dovela je u pitanje sretni završetak "sapunice Icardi".

image

Wanda Nara i Mauro Icardi

INSTAGRAM Instagram

Prema riječima argentinske novinarke, Wanda je otkrila nove elemente o nevjeri svog supruga s glumicom i manekenkom, Chinom Suarez. Fatalna China slala je, po ovoj priči, seksi videa brojnim argentinskim nogometašima, između ostalih i Icardiju, a s obzirom da je Wanda vrlo dobro premrežena u tom miljeu, eksplicitne snimke stigle su i do nje. Upravo je to bila kap koja je prelila čašu u ljubavno-nogometnom odnosu koji od prvog dana puni novinske stupce.

image
MCC/SPREAD PICTURES/PROFIMEDIA Mcc/Spread Pictures/Profimedia

Zbog toga je gospođa Icardi ponovno otputovala iz Pariza u Milano gdje se nalaze i dvije kćeri koje ima u braku sa Icardijem. Koliko će se novi problemi osjetiti u igri napadača PSG-a tek ćemo vidjeti, ali vrije se prisjetiti da je u posljednjoj bračnoj krizi napadač je propustio dva treninga kako bi otputovao u Milano u pokušaju vraćanja "odbjegle supruge". Klub ga je ispričao "iz obiteljskih razloga".

Linker
01. svibanj 2024 22:13