Luka Modrić

 PRESSINPHOTO SPORTS AGENCY/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pressinphoto Sports Agency/alamy/alamy/profimedia
NAJVEĆA UTAKMICA

Salve pohvala: ‘Ancelottiju je teško donijeti odluku da smijeni Modrića! On je najbolji dirigent...‘

S 37 godina Ancelotti ga i dalje koristi u gotovo svakoj utakmici, jer boljega "dirigenta" nema
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 15. siječanj 2023. 13:56

Jedna od najvećih utakmica u nogometnom kalendaru odigrat će se večeras 20:00 u Saudijskoj Arabiji, kada će se Real Madrid suočiti s ljutim rivalom Barcelonom u finalu Španjolskog superkupa. Real Madrid je u srijedu pobijedio Valenciju na jedanaesterce u prvom polufinalu natjecanja, dok je Barcelona također trebala izvođenje jedanaesteraca za prolaz, svladavši Real Betis u četvrtak i organizirajući El Clasico.

U momčadi "Kraljeva" opet će biti naš Luka Modrić, a tamošnji mediji ističu ga kao jednu od glavnih karika Ancelottijeve momčadi. Duel njega i Pedrija u veznom dijelu terena istaknut je kao jedan od najbitnijih, ujedno i dvoboj generacija, 37-godišnjeg Hrvata i 20-godišnjeg Španjolce. A ovako opisuj našeg reprezentativnog kapetana.

- Luka Modrić je nezaustavljiv, ali u 37. godini igranje svega na Svjetskom prvenstvu uzelo mu je danak fizički. Nogometna klasa koja mu je omogućila da osvoji Ballon d‘Or 2018. i dalje se pokazuje, u bljeskovima, a Carlo Ancelotti nastavlja koristiti Hrvata u gotovo svakoj utakmici, iako ga obično mijenja u posljednjim dionicama. Teško mu je donijeti odluku da ga smijeni jer je on najbolji mogući dirigent ovog Real Madrida.

Linker
18. svibanj 2024 08:47