TOMISLAV KRISTO/CROPIX
RUŽNA OBJAVA

Sammir vulgarno odgovorio legendi Hajduka zbog njegovih izjava u intervjuu za Sportske novosti...

Jedan komentar o izgledu Marka Livaje nagnao je bivšeg Vatrenog na neprimjerenu reakciju
Piše: SNObjavljeno: 23. veljača 2022. 15:15

Legendarni igrač Hajduka, kasnije i trener, Ivan Gudelj prije koji dan dao je veliki intervju Sportskim novostima u kojem je silno nahvalio Marka Livaju, ali i dao jednu primjedbu na izgled Hajdukove najveće zvijezde:

- Takvi igrači su uzori mladima i ne mogu shvatiti da se idoli tetoviraju. Živimo u demokracijI pa svatko ima na to pravo, međutim, kad bih mogao, ja bih to nogometašima zabranio. I tetovaže, i naušnice, i piercing. Govorimo o sportašu koji se odriče, kojem je bez rada uzaludan talent. Ne mislim tu na Livaju osobno nego općenito. Ja, koji sam prošao hepatitis, znam kakva je to bolest, a s tetovažama i piercingom možeš se zaraziti. Ukinuo bih i brojeve do 99, svi bi imali od jedan do jedanaest, kao što bih stopirao i kopačke u raznim bojama, rekao je, između ostaloga, Gudelj.

Tu izjavu Gudelja prenijela je Instagram stranica Nogometnih vijesti, a jedan od komentara bio je i onaj Sammirov, bivše zvijezde Dinama i hrvatskog reprezentativca: - Ajde ne seri ti, poručio je vrlo neprimjereno hrvatski Brazilac Gudelju...

image

Sammirova objava

INSTAGRAM

Linker
18. travanj 2024 17:21