VELIKA VIJEST IZ BAYERNA

ŠEF SPAŠAVA GUARDIOLU: 'Pa to nitko nikad prije njega nije napravio!'

Direktor minhenskog Bayerna Karl-Heinz Rummenigge odbacio je sva nagađanja o dolasku bivšeg trenera dortmundske Borussije, Jürgena Kloppa, na Alianz Arenu već ovoga ljeta.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 26. svibanj 2015. 17:40

Klopp se ovih dana oprostio s ekipom iz Dortmunda gdje je u sedam rezultatski fantastičnih godina izgradio imidž jednog od najboljih nogometnih trenera Europe. Mjesecima se već nagađa kako će Klopp na kraju sezone preuzeti Bayern i istisnuti Pepa Guardiolu s klupe slavnog bavarskog kluba, ali od toga, čini se, neće biti ništa.

"Ja sam jako zadovoljan s Guardiolom. On nam je donio pet trofeja u dvije godine. Pa to nitko nikad prije njega nije napravio! Zato ću napraviti sve da Pep Guardiola ostane naš trener i nakon 30. lipnja 2016. godine", jasan je bio Rummenigge.

Podršku je slavnom Španjolcu u utorak javno pružio i njegov igrač Thomas Müller. Napadač Bayerna je uz puno poštovanja usporedio Guardiolu s njegovim prethodnikom Juppom Heynckesom.

"Oni gaje različite stilove i taktike - Heynckes voli napadačku, snažnu igru, sa stalnim preisngom, napadima s krila..., a Guardiola više voli posjed lopte, i kod njega igramo u drugačijoj formaciji. Međutim, obojica su izvanredni treneri".

Linker
22. rujan 2024 01:15