Ferland Mendy je najpoznatiji nogometaš koji je optužen u ovom slučaju

 OSCAR BARROSO Dppi Via Afp
Je li ovo moguće?

Seks, laži i pedofilija - francuski novinar šokirao optužbama na razvratni svijet u svjetskom nogometu!

U skandaloznu priču prepunu kriminalnih radnji uključeni su i neki poznati nogometaši
Piše: S.N.Objavljeno: 19. studeni 2021. 15:38

"Seks, laži i videovrpce" bio je naslov čuvenog filma Stevena Soderbergha iz 1989. godine, a tako bi se nekako moglo nazvati i sve što je na svojem Twitteru jučer iznio francuski neovisni novinar Romain Molina, a vezano je za nogomet u Francuskoj, ali i u cijelom svijetu. Razlika je jedino u tome što je Molina puno gori u svojim optužbama od Soderberghovog filma, a neke stvari koje je iznio su prilično gnjusne i završit će velikim skandalom ako se potvrde.

Naime, ovaj novinar koji surađuje s velikim medijima poput Guardiana, New York Timesa i BBC-a je iznio veliki niz optužbi za pedofiliju, silovanje te namještanje utakmica. U njima su uključeni manje i više poznati nogometaši, a najslavniji je sigurno Ferland Mendy koji je, po Molini, prije nekoliko godina pretukao jednu djevojku da bi joj nakon toga pokazao spolovilo.

Molina tvrdi kako veliki broj medija nije želio objaviti njegove tekstove, ali isto tako kaže i kako su njegove istrage rezultirale izbacivanjem 11 trenera i drugih djelatnika saveza. Ovo je dio stvari koje je on objavio na svojem Twitteru:

* Elye Wahi (napadač Montpelliera) nije otpušten iz omladinskog pogona Caena zbog fizičkog napada na supervizora na akademiji. Umjesto toga, nakon fizičkih prijetnji, on je doveo neke srednjoškolce u svlačionicu i naredio im da se skinu i masturbiraju pred njim.

* Više od 400 igrača koji trenutno igraju u Premier ligi, Championshipu, Ligue 1 i Ligue 2 silovano je više puta u mladosti. Neki od njih su zadobili analne ozljede i/ili bolesti te su zbog toga otišli u specijalizirane klinike. Riječ je o slučajevima koji su stari dva desetljeća, prva priča će izaći u prosincu.

* Jedna momčad iz Ligue 1 zataškala je skandal s pedofilijom u svojoj omladinskoj akademiji tako što je igraču isprala mozak do trenutka kada je u cijelu priču uključena policija. Zatim su dotičnog mladog igrača vratili u njegovu zemlju (bio je stranac).

* Jednom od najvećih akademija u DR Kongu trenutno upravlja lanac pedofilije.

* Međunarodni trener je 'uhvaćen na djelu' nakon što je silovao dvije 13-godišnje djevojčice usred turnira. Njegov poslodavac, veliki medij, otpustio ga je pod drugim izgovorima 2017. Ovo pitanje posebno je zabrinjavajuće za 'nas, kao Francuze'. U zataškavanju ove priče sudjelovala je i poznata, vrlo omiljena osoba.

* Ferland Mendy je udario ženu, oborio je na tlo, udario je nogom u glavu, prije nego što joj je pokazao svoje genitalije. Odvezena je na Hitnu nakon zadobivene traume glave. Napao je i drugu ženu. Klub igrača je zataškao priču kako bi ga sljedeće godine prodao.

* Neke međunarodne utakmice u Aziji su namještene. Mnogi igrači su zbog toga prestali igrati za svoje reprezentacije.

* Iz PSG-a sve više ljudi odlazi zbog velikog pritiska koje rezultira 'pucanjem'. Samo u prošloj godini klub je napustilo preko 100 djelatnika. Leonardo je omražen zbog svog ponašanja i stavova

image

Leonardo nije omiljen u PSG-u

FRANCK FIFE Afp

* Glavni čovjek za nogometno suđenje u Kolumbiji. Postoji priznanje jednog 12-godišnjaka koje se jedva može pročitati u cijelosti zbog gadnih detalja

* Konzultant iz L'Équipea bio je uključen u 'neke mutne stvari' na tržištu transfera.

* Većina afričkih predsjednika nogometnih saveza dobiva plaćene prostitutke ili pokriva studij svojih kćeri u drugim zemljama.

* U Arsenalu svi igrači udišu dušikov oksid. Jedan igrač je slavio svoj rođendan u Parizu s temom "baloni s dušikovim oksidom".

* Francuski reprezentativac je organizirao zabave na kojima bi obavljao nuždu u ženskim ustima i snimao sebe dok je to radio. Natjerao je na sudjelovanje djevojku koja je kasnije podnijela prijavu

* Saudijski konzorcij nikada nije bio uključen u preuzimanje Olympiquea iz Marseillea.

* Francuski nogometni savez tjera neke svoje ljude da treniraju reprezentacije u Africi. Već su to radili s Didierom Sixom koji je trenirao Gvineju

* Leonardo je omražen u PSG-u. Njegovo dovođenje Icardija tada trener nije dobro primio.

* Ogroman medijski bijes oko Svjetskog prvenstva u Kataru je politički i financiran od strane ljudi/organizacija koji žele nauditi zemlji.

* 80% igrača puši šišu. U jednom trenutku, igrači PSG-a su sa sobom na gostujuće utakmice nosili nargilu. Blaise Matuidi redovito je pušio shishu

* Lige u većini zemalja jugoistočne Azije, istočne Europe i Latinske Amerike su namještene. Irska, Malta i Gibraltar također imaju 'puno' namještanja utakmica.

* Bivši francuski reprezentativac bio je uključen u 'go-fast' (krijumčarenje droge i/ili drugih proizvoda u drugoj zemlji). Spasio ga je predsjednik njegovog kluba

* FIFA tvrdi da se zalaže za ženski nogomet, ali čini vrlo malo da zaštiti djevojke/žene od zlostavljanja. Proširuje se posvuda, na globalnoj razini.

* Dugoročno gledano, Tony Parker bi trebao preuzeti Marseille, odnosno OL Grupu.

image

Tony Parker ima i nogometne ambicije

NICOLAS TUCAT Afp

* Kenijski nogometni savez ima 16 bankovnih računa, uključujući i neke 'skrivene' račune, dok većina saveza ima jedan ili dva.

* U Amiensu je cirkus. Na povratku s gostovanja u Ajacciu svi su smrdjeli na alkohol. Igrači vole piće, šišu, lude noćne provode.

* Nakon što se Senegal požalio na prestarog igrača u U17 afričkoj momčadi protiv koje su igrali, reprezentacija je tog igrača proglasila 'pokojnim'. Trenutno svoju karijeru nastavlja u U21 reprezentaciji iste zemlje.

* Maloljetnica je silovana i prisiljena na pobačaj u "međunarodnom centru FIFA-e".

* Istočni Timor je eliminirao Mongoliju plaćajući brazilskim igračima da igraju za njegovu reprezentaciju.

* Nogometni savez Sierra Leonea lažirao je COVID testove tijekom cijele pandemije, ponajviše u kvalifikacijskoj utakmici protiv Benina. Sumnja se da su i druge nacije i/ili klubovi imali krivotvorene dokumente, ali to nije potvrđeno.

* Mario Lemina dobio je pozamašnu svotu novca za igranje za Gabon.

* Igrač iz Spezije je nestao. Afera je povezana s problemima trgovine ljudima i akademijom koju je u Nigeriji osnovao predsjednik kluba.

* Seksualno zlostavljanje je rašireno u Nogometnom savezu Mongolije, uključujući igračice iz U15 djevojačkog tima. Trener je čak tražio da spava s bakom jedne igračice u zamjenu za startno mjesto u momčadi.

Linker
17. travanj 2024 08:48