Stadion Brann na kojem se navodno dogodio razulareni tulum
 MICHAEL ZEMANEK/BPI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Michael Zemanek/bpi/Shutterstock Editorial/Profimedia
PRIJETE IM TEŠKE KAZNE

Seks-skandal kakav se ne pamti: Nogometaši orgijali na stadionu sa 4 djevojke, isključili i mobitele...

Unaprijed su se dogovorili da će svi ugasiti mobitele kako nitko ne bi došao u napast snimati...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. kolovoz 2021. 20:12

Norveški je nogomet potresen velikim seks-skandalom. Igrači norveškog prvoligaša Branna iz Bergena odlučili velikom aferom poželjeti dobrodošlicu novim suigračima.

Nakon potpisivanja ugovora novih nogometaša i svečane večere na kojoj se popila 'čašica previše', grupa od 12 igrača krenula je na travnjak stadiona Brann, a njima su se pridružile četiri gošće u dvadesetim godinama, navodi norveški Bergens Tidende.

Navodno su orgijali na travnjaku, nekoliko je nogometaša s djevojkama imalo spolne odnose, a pojedini su goli kao od majke trčali terenom.

Unaprijed su se dogovorili da će svi ugasiti mobitele kako nitko ne bi došao u napast snimati taj provod, međutim očigledno su zaboravili na noćni videonadzor samog stadiona.

Norveški BT izvještava da su na travnjak došli između 00:30 i 1:00, a kamere su snimile svaki detalj.

Sportski menadžer Jimmi Nagel Jacobsen progovorio je o incidentu. Priopćio je da takvo ponašanje nikako nije prihvatljivo te da će skandalozne scene koje su se dogodile na stadionu Brann imati posljedice.

Na konkretno pitanje kakve će to posljedice imati, Jacobsen je odgovorio da su razgovarali sa svim igračima koji su bili uključeni u nedopuštene radnje te da će posljedice trpiti u "ovom ili onom obliku".

Poručio je i da je iznimno teško kazniti sve nogometaše jer bi time praktički kaznio čitavu momčad, a to im je u ovakvoj situaciji nemoguće. Sankcije će trpiti jedan ili dvojica, ali čini se da će ostali proći samo s opomenom.

Brann je u norveškome prvenstvu posljednji na tablici sa sedam bodova nakon 14 utakmica.

Linker
20. travanj 2024 17:37