LEON KUEGELER Afp
SUTRA PUTUJU U ENGLESKU

Senzacionalan transfer je zajamčen: Haalandovo društvo odmah nakon posjeta Barci otišlo zakletom rivalu!?

Talijanski novinar otkriva detalje oko velike akcije poznatog menadžera i oca slavnog napadača.
Piše: SNObjavljeno: 01. travanj 2021. 17:54

Gdje će Erling Haaland igrati sljedeće sezone? To više nitko ne zna. Jer, nakon što su se njegov otac Alf-Inge i menadžer Mino Raiola pojavili "na ručku" u Barceloni, španjolski mediji već su izvjestili da su viđeni u Madridu! Očito su s razgovora na Camp Nou odmah pošli u zračnu luku gdje ih je Raiolin privatni zrakoplov "odbacio" do španjolske prijestolnice.

Španjolski mediji su dakle, objavili snimku kako Raiola i stariji Haaland dolaze u Madrid, a talijanski novinar Fabrizio Romano otkrio je detalje:

- Želja Haalandovih zastupnika je razgovarati sa svih pet klubova koji ga žele. To će napraviti danas i sutra - piše Romano uz tekst na Skyju.

Znači li to da dvojac koji zastupa karijeru jednog od najboljih svjetskih napadača današnjice već u petak ide u London i Manchester? Jasno je da osim Barce i Reala mladog Erlinga žele i Chelsea te oba mančesterska kluba. Ako je tome tako, već bismo ih sutra mogli ugledati u Londonu, gdje će Raiola i Haaland senior razgovarati s predstavnicima preostala tri kluba koja bi htjela unovačiti sjajnog strijelca.

Nije poznato gdje je u cijeloj toj priči PSG, ali igračevi zastupnici već su rekli, tj. ponovili tvrdnje iz dortmundske Borussije, za koju mladić još igra, da ga se nigdje neće prodavati za ispod 150 milijuna eura.

Linker
21. travanj 2024 14:58