Gareth Bale

 John Patrick Fletcher/action Plu/actionplus/profimedia
PRIČA ZA HOLLYWOOD

Senzacionalni Englezi sanjaju čudo: ‘Hej, Gareth, jesi li za posljednju čarobnu sezonu u karijeri?‘

Velšanin je čestitao ekipi na velikom uspjehu, ali teško je zamisliti ga u novoj igračkoj ulozi
Piše: SNObjavljeno: 26. travanj 2023. 12:51

Sjajna sezona velškog Wrexhama i izboreni plasman u League Two (četvrti rang engleskog nogometa) podigli su euforiju na takvu razinu da je jedan od suvlasnika kluba Rob McElhenney na duhovit način pokušao uvjeriti Garetha Balea da odustane od mirovine i vrati se na travnjake. Dakako, u dresu Wrexhama.

Holivudske zvijezde Rob McElhenney i Ryan Reynolds kupili su velški klub 2021. godine i ove su sezone uložili ozbiljna sredstva kako bi osigurali promociju u viši rang. Ostvare li im se nekim čudom snovi o dovođenju bivšeg nogometaša Tottenhama i Real Madrida, nesumnjivo će morati još dublje zavući ruke u džepove.

image
Craig Colville/huw Evans/shutterstock Editorial/profimedia

Bale se povukao iz nogometa u siječnju sa samo 33 godine, tek sedam mjeseci nakon što se pridružio američkom Los Angeles FC-u. U mirovini je posvećen omiljenom hobiju, igranju golfa, ali nedavno je pronašao malo vremena da putem Twittera uputi čestitku vlasniku Wrexhama.

- Robe, čestitam ti na plasmanu u viši rang i svemu što radiš u Wrexhamu - poručio je Bale.

Navijači Wrexhama odmah su u komentarima počeli moliti legendarnog Velšanina da se pridruži njihovom klubu, a duhoviti odgovor je objavio i McElhenney.

image

Rob McElhenney i Ryan Reynolds

OLI SCARFF/Afp

- Hej, Gareth, idemo odigrati partiju golfa i pritom uopće neću potrošiti četiri sata pokušavajući te uvjeriti da odustaneš od mirovine i odigraš još jednu posljednju čarobnu sezonu - poručio je glumac.

Iako je to kod nekih navijača odmah probudilo nade, izgledi da će Bale zaigrati za Wrexham ipak su vrlo mali. Bale nikada nije igrao u rangu nižem od Championshipa (druga liga) dok je bio u Engleskoj, a u bogati nogometni životopis upisao je pet naslova u Ligi prvaka i tri u španjolskoj La Liga. Teško je vjerovati da bi mu se nakon takve karijere dalo igrati četvrtoligaški nogomet.

Linker
27. travanj 2024 00:02