GLYN KIRK Afp
PALA JE I ČESTITKA

Sergio Ramos već ima novi klub? Jedan od najodanijih Modrićevih suigrača ‘izdao se‘ na Instagramu

U samo nekoliko sati kapetan kraljevskog kluba zapratio je nekoliko potencijalnih budućih suigrača.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. svibanj 2021. 09:40

Mogao bi ovog ljeta nakon dugih i plodnih 16 godina u madridskom Realu sidro dignuti Sergio Ramos. Ako još "cima" nije odriješena, barem ne službeno, onda su posljednji potezi koje je kapetan kluba i španjolske reprezentacije napravio na društvenim mrežama sasvim sigurno podignuli obrve i navijačima, ali i još uvijek aktualnom mu poslodavcu za kojeg ga ugovor veže još nepuna dva mjeseca.

Ramos je na društvenim mrežama, napose na Instagramu u tijeku subote odlučio "zapratiti" Neymara i još nekolicinu njegovih suigrača iz Paris SG-a. Ne samo to, ostavljao je komentare ispod postova gdje Parižani slave svoje pobjede i uspjehe. Čestitao je Neymaru na produljenju ugovora, a sve to jasno sugerira da bi Ramos i mogao na Park Prinčeva gdje bi se i snašao u novoj ulozi.

Podsjetimo, nakon nove ozljede postalo je jasno da će propustiti napetu završnicu sezone u kojoj Reala očekuje borba za naslov španjolskog prvaka u trokutu s Barcelonom i Atleticom. Isto tako, pod upitnikom je i njegovo sudjelovanje na Euru, a odbijao je sve ponude kraljevskog kluba za produljenjem ugovora. Ne paše mu ona najvažnija, financijska strana priče, a nije tajna da bi bogati vlasnici PSG-a svakako udovoljili kriterijima "Ramosovog računovođe".

- Imam 35 godina, ali se osjećam kao da imam 28. U formi sam kao prije deset godina. Mogu igrati još pet vrhunskih sezona. Želim nastupiti na Svjetskom prvenstvu 2026. godine i postati jedini u historiji sa šest nastupa na Mundijalima - nedavno je rekao Ramos.

Linker
19. travanj 2024 18:57