SCREENSHOT
OBJAVILI ŠPANJOLCI

Shakirin brat nasrnuo na Piquéa, situacija izmakla kontroli, morala intervenirati i policija?

Slavni je nogometaš vikend proveo u Miamiju sa sinovima, a sve je eskaliralo kad se pojavila pjevačica
Piše: SNObjavljeno: 03. svibanj 2023. 19:10

Posjet Miamiju proslavljenog nogometaša Barcelone i španjolske reprezentacije Gerarda Piquea vruća je tema društvenih mreža. Pique je u SAD otišao kako bi vikend proveo s Milanom (8) i Sashom (10), djecom koju ima sa Shakirom.

Vikend su on i mališani proveli uživajući, no do problema je navodno došlo kada se pojavila Shakira sa svojim bratom Toninom koji je, barem tako izvještavaju strani mediji, nasrnuo na španjolskog nogometaša.

U emisiji La mesa Caliente, koju emitira televizija Telemundo, objavljeno je da je Tonino posredovao u razgovoru između Shakire i Piquea nakon dolaska bivšeg nogometaša na teritorij SAD-a. No situacija je navodno do te mjere izmakla kontroli da je morala intervenirati i policija.

image

Shakira i Gerard Pique 2019.

BRYAN R. SMITH/Afp

Novinarka Telemunda Verónica Bastos izjavila je kako je brat kolumbijske pjevačice krenuo na Piquea kako bi obranio svoju sestru. Bastos je čak navodila i detalje da je nekolicina policijskih službenika morala intervenirati kako bi primirila zaraćene strane.

image

Shakira i njen brat Tonino

David Oller/contactophoto/Profimedia

Međutim, cijelu priču treba uzeti sa zadrškom jer se neki mediji - poput španjolskog Asa - ograđuju i pišu da ne postoji službeni dokument koji bi dokazao incident, unatoč činjenici da su oni, kao jedan od vodećih španjolskih medija, to izvješće službeno zatražili.

Linker
03. svibanj 2024 10:59