AFP
IPAK SE DOGOVORILI

Siniša Mihajlović protiv Hrvatske u kvalifikacijama za SP: 'Pomladit ću Srbiju'

Ja u biti već radim iako nisam potpisao ugovor. Pratim igrače i s mnogima sam već razgovarao. Ako postanem izbornik, reprezentaciji slijedi ozbiljno pomlađivanje - istaknuo je Mihajlović
Piše: Vladimir MarinovićObjavljeno: 07. svibanj 2012. 20:17

Premda je sam istaknuo "velike prepreke" vlastitog imenovanja za izbornika Srbije, Siniša Mihajlović očito ih je premostio u razgovoru s čelnicima Saveza.

- Ništa nije gotovo niti dogovoreno, pregovori su još u tijeku, pričekajmo do 15. svibnja. Ostali su neki tehnički razlozi, ali smo na pravom putu - kazao je jučer srpskim medijima Mihajlović.

Toga dana, naime, istječe rok u kojem tamošnji Savez mora uputiti pozive reprezentativcima za prijateljske utakmice sa Španjolskom (26. svibnja), Francuskom (31. svibnja) i Švedskom (5. lipnja).

Mihajlović je na Terazije stigao u pratnji odvjetnika, s kojim je očito želio otkloniti porezne poteškoće, koje je istaknuo ključnima u eventualnom raspadu dogovora s Tomislavom Karadžićem, predsjednikom NSS-a.

- Ja u biti već radim iako nisam potpisao ugovor. Pratim igrače i s mnogima sam već razgovarao. Ako postanem izbornik, reprezentaciji slijedi ozbiljno pomlađivanje - istaknuo je Mihajlović, po svemu sudeći, izbornik s kojim Srbija kreće u kvalifikacije za SP 2014. godine.

Linker
23. rujan 2024 10:27