ICON SPORT/DDP USA/PROFIMEDIA Icon Sport/ddp Usa/profimedia
OPORAVLJA SE

Sjajne vijesti nakon strašne nesreće, supruga slavnog vratara potvrdila: ‘Zna tko smo i može komunicirati‘

Mjesec dana nakon teške nesreće Španjolac je izvan životne opasnosti
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 26. lipanj 2023. 20:54

Sjajne vijesti dolaze iz Francuske. Gotovo mjesec dana nakon teške nesreće koju je zadobio tijekom jahanja na konju, španjolski vratar Sergio Rico izašao je iz kome i sada može komunicirati sa suprugom i voljenima. Vratar Paris Saint-Germaina mogao bi uskoro i napustiti intenzivnu njegu, javlja L‘Equipe.

Nije čudo, ali ipak pomalo sliči na njega. Rico je još uvijek u bolnici u Sevilli, gdje je hitno prebačen nakon što ga je konjsko kopito udarilo u glavu, ali sada je izvan životne opasnosti.

Njegova supruga o podijelila da je komunicirala sa svojim suprugom, a uz to je i potvrdila da se Španjolac svega sjećao, što je moglo biti upitno nakon ovakve šokantne nesreće.

- Sergio komunicira. Zove nas imenom, savršeno dobro zna tko smo, sjećanje mu se vratilo – rekla je supruga Alba Silva.

Igračeva supruga na kraju je rekla da ne zna sa sigurnošću je li Rico svjestan nesreće koju je doživio.

- Hoće li ga pustiti s intenzivne njege? Što prije, nadam se. No, liječnici moraju biti sigurni u sebe, a još nisu odlučili. Vjerujemo im. Mislim da nije bio svjestan svoje nesreće, ali morat ćemo pričekati dok se sam ne bude mogao izraziti.

- Za sada se samo trudimo da bude dobro, smireno - završila je Alba Silva, kojoj je vidno laknulo nakon straha od najgoreg za svog supruga.

Linker
03. svibanj 2024 18:56