SERGEI GAPON Afp
SVEOPĆA POMAMA

Sjajni Brozović proglašen igračem utakmice, a pogledajte koji ga sve giganti i bogataši od danas traže!

Ni ovosezonske igre Epic Broza nisu prošle nezapaženo, a Inter ga neće pustiti samo tako...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. studeni 2021. 07:05

Hrvatsku javnost to ne čudi, ali nogometna Europa poludjela je za hrvatskim veznjakom Marcelom Brozovićem koji je u sinoćnjoj utakmici protiv Šerifa u Ligi prvaka još jednom pokazao svoju genijalnost. Vatreni je zabio i svoj prvi gol u Ligi prvaka, a koliko je dobro igrao pokazuje i činjenica da je proglašen igračem utakmice.

Inter je ovom pobjedom od 3:1 protiv Šeriffa skočio na drugo mjesto u skupini D sa sedam osvojenih bodova, dva manje od prvog Reala i bod više od moldavskog sastava. Brozović je nakon utakmice istaknuo kako milanski sastav sada sve ima u svojim ruakama.

JUČERAŠNJI POGODAK MARCELA BROZOVIĆA ŠERIFU POGLEDAJTE OVDJE

"Sada kontroliramo sami svoju sudbinu. Jedino što je danas bilo važno je pobjeda. Igrali smo stvarno dobro, napadali i nismo dopustili kontranapade", rekao je nakon utakmice Epic Brozo za Sky Sport Italia pa dodao:

"Trener nam je rekao neke stvari. Morali smo ubrzati igru i to je dovelo do golova. Moja igra? Najvažnije je da smo pobijedili. Svi mi želimo dati 100 posto za pobjedu", zaključio je Brozović koji je pravi hit u Europi.

Talijani su se raspisali o svim mogućim klubovima koji bi rado vidjeli Epic Broza u svojim redovima.

Najglasniji je navodno Antonio Conte, novopečeni trener Tottenhama, koji ga vidi nositeljem svoje udarne postave. Engleski The Mirror piše da je njegovo dovođenje apsolutni prioritet. Spursi su Conteu obećali pojačanja, a talijanski stručnjak kao prvo je ime izdvojio upravo našeg Marcela.

Drugi najizgledniji kandidat je Newcastle United. Već smo pisali o platežno moćnim Saudijcima koji su preuzeli legendarne Svrake, a u viziji osvajanja prestižnog Premiershipa misao vodilja trebao bi biti Brozović. Engleski The Sun piše kako je najveći problem pritom taj što je hrvatski nogometaš svoju vjernost obećao Nerazzurrima. U prijevodu, bit će potrebna izdašna svota kako bi ga privolili na Otok.

Calciomercato pak tvrdi da je Broz zapeo za oko i Liverpoolu i Chelseaju. Navodno su engleski giganti spremni za njegovo dovođenje već u siječnju 2022.

I na kraju, nešto će se pitati i klub iz Milana. Brozović ima ugovor s Interom do lipnja iduće godine, a Nerazzurri se, smatra SempreInter, neće tako lako odreći nogometaša koji je jedan od najzaslužnijih za lanjsku titulu prvaka Italije.

Linker
25. travanj 2024 03:04