Ui-Jo Hwang

 - Afp
RAZARAJUĆE SNIMKE

Skandal nekad najboljeg nogometaša države! Sa četiri amaterska seks videa šokirao naciju, u igri i šogorica...

Šogorica ga htjela ucjenjivati pa završila u zatvoru, a sad se on suočava s licem pravde
Piše: SNObjavljeno: 17. listopad 2024. 11:58

Ui-Jo Hwang ovog je ljeta napustio Premier ligu te iz Nottingham Foresta preselio u turski Alanyaspor. Međutim, 32-godišnji napadač, koji je 2018. bio proglašen najboljim igračem Južne Koreje, u posljednjim medijskim istupima ne govori o novoj sredini, već neugodnostima zbog kojih je završio na sudu.

Naime, Hwang se u srijedu pojavio na optuženičkoj klupi, a razlog je tajno snimanje seksualnih odnosa sa svojim partnericama. Tužitelji tvrde da je Hwang između lipnja i rujna 2022. četiri puta snimao odnose sa svojim dvjema partnericama bez njihova pristanka.

Videozapisi su dospjeli u javnost nakon što ih je Hwangova šogorica podijelila na društvenim mrežama prošlog lipnja, a pritom ga je pokušavala ucjenjivati. U rujnu je osuđena na tri godine zatvora upravo zbog ucjene nakon Hwangove tužbe. No, proces suđenja nogometašu zbog nezakonitog snimanja svejedno se nastavio, te je Hwang ovog tjedna viđen na sudu u Seulu, gdje se obratio javnosti.

- U budućnosti neću činiti ništa loše, dat ću sve od sebe da budem pravi primjer nogometaša i dobre osobe. Iskreno se ispričavam žrtvama na koje su utjecali moji postupci. Duboko mi je žao zbog razočaranja koje sam izazvao svima onima koji su se brinuli za mene i koji su me podržavali - rekao je Hwang.

Linker
17. listopad 2024 14:10