Oli McBurnie
 Screenshot (YouTube)
NASJEO NA PROVOKACIJU

Skandal trese Otok! Reprezentativac koji je trebao biti opasnost po Vatrene izmlatio čovjeka nasred ulice

‘Činilo se da neće tako reagirati, no udario me nekoliko puta, a onda su ga odvukli...‘
Piše: SNObjavljeno: 12. svibanj 2021. 08:08

Otok bruji o novom skandalu, a ovoga puta u centru pozornosti našao se napadač Sheffield Uniteda i reprezentacije Škotske Oli McBurnie.

Naime, McBurnie je snimljen kako se fizički obračunava s grupom mladića od kojih ga je jedan isprovocirao i dobacivanjem prekinuo u njegovoj raspravi s neimenovanom ženskom osobom.

"Opusti se, ne može biti gore od ispadanja iz lige", dobacio je 21-godišnji Elliott Wright napadaču Sheffielda.

McBurnieju to nije najbolje sjelo te je krenuo prema mladiću. Kamera ga je pritom snimala, a jednom kada je došao do Elliotta, škotski napadač izbio mu je mobitel, pokušao ga uništiti, a onda i napao ranije spomenutog mladića.

"Činilo se da neće tako reagirati. Prvo nam je prišao i rekao da sklonim mobitel. To sam odbio, a onda me opalio. Udario me nekoliko puta, a jedan od mojih prijatelja ga je odvukao", prepričao je Elliott koji je zaradio masnicu ispod oka.

Video koji je uhvatio McBurnieja vrlo je brzo postao viralan, a Škotu zbog novog incidenta prijeti kazna u klubu. Pored toga, pitanje je i kako će se prema sve ponijeti škotska reprezentacija s kojom bi na nadolazećem Europskom prvenstvu mogao zaigrati i protiv Hrvatske, Češke te Engleske, odnosno reprezentacijama koje čine skupinu D. Kažemo mogao, jer njemu je nastup na EURU ionako upitan zbog ozljede noge.

Spomenimo i da je McBurnie prošle godine ostao bez vozačke dozvole na godinu dana. Tada je bio prisiljen i platiti nešto više od 30 tisuća eura kazne, a kriv je bio zbog prebrze vožnje pod utjecajem alkohola.

Snimku napada pogledajte OVDJE.

Linker
25. travanj 2024 14:01