Dani Alves (arhiva)

 Screenshot Instagram
PROCURILI MUČNI DETALJI

Skandal u Barceloni! Najtrofejniji nogometaš u povijesti pod istragom zbog seksualnog napada u noćnom klubu

Djevojka je izjavila da je nogometaš zavukao ruke u njeno donje rublje, a ona se pokušala obraniti
Piše: SNObjavljeno: 01. siječanj 2023. 16:13

Kako je izvijestio list ABC, najtrofejniji nogometaš u povijesti Dani Alves pod istragom je zbog navodnog seksualnog napada. Navodni eksces dogodio se u zoru u petak, 30. prosinca, u noćnome klubu Sutton u Barceloni. Zaštitari su kasnije priopćili da ih je alarmirala jedna djevojka koja je pritom bila vrlo uznemirena.

Kako prenosi ABC, djevojka je u policijskom iskazu navela da je bivši nogometaš Barcelone zavukao ruku u njezino donje rublje, a ona se od takvoga dodirivanja pokušala obraniti. Nakon spomenutoga događaja, osobe odgovorne za sigurnost prostorija aktivirali su Protokol gradskoga vijeća protiv napada i seksualnog uznemiravanja u privatnim prostorima noćnog života.

image
PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Pressinphoto/shutterstock Editorial/profimedia

Odvjetnički tim Danija Alvesa kategorički negira bilo kakvu vezu između igrača i događaja te navodi da je on u klubu proveo vrlo kratko vrijeme i da se ništa nije dogodilo.

Katalonska policija otvorila je istragu nakon što je primila dojavu za navodni seksualni napad u diskoteci. Žrtva je prošla liječnički pregled u barcelonskoj bolnici i agenti su već uzeli izjavu, iako žalba još nije formalizirana.

Linker
16. travanj 2024 11:41