Milan Borjan

 TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix
KAOS U KRAGUJEVCU

Skandal u Srbiji! Huligan opalio Milana Borjana u glavu, golman Kanade potpuno poludio i krenuo u obračun

Hrvati golmana Crvene zvezde posebno pamte zbog njegovih sramotnih izjava o Domovinskom ratu
Piše: SNObjavljeno: 20. svibanj 2023. 21:57

Radnički i Crvena zvezda su remizirali 1:1, a utakmicu u Kragujevcu je obilježio i veliki skandal na stadionu Čika Dača. Jedan od navijača je nakon susreta fizički napao golmana gostiju Milana Borjana.

Prema pisanju srpskih medija, golman koji brani boje Kanade i Crvene zvezde, se nakon utakmice fotografirao s djecom u Zvezdinom dresu, a to se nije svidjelo bijesnom navijaču koji ga je udario u glavu. Borjan je izgubio živce i krenuo preko ograde kako bi se obračunao sa svojim napadačem, ali uspjeli su ga spriječiti u tom naumu.

Borjanu ovo nije prvi put da se našao u središtu skandala, a Hrvati ga posebno pamte zbog njegovih sramotnih izjava o Domovinskom ratu. Borjan je rođen u Kninu 1987. godine, a od tamo je odselio kada je krenula operacija Oluja. Svoje rodno mjesto smatra srpskim teritorijem.

- Nisam rođen u Hrvatskoj, nego u Krajini. To je bilo srpsko mjesto. Opisujem se kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo živio puno godina - izjavio je ranije Borjan.

Linker
21. travanj 2024 15:06